StoryEditorOCM
Obalaante vukman

Trogirski vatrogasci u koroti: sahranili su svojeg dugogodišnjeg zapovjednika i prijatelja, objavili i termin komemoracije kojom će se oprostiti

Piše PSD
29. prosinca 2021. - 13:42

Vatrogasci DVD-a Trogir već su nekoliko dana u koroti, u utorak su sahranili svojeg dugogodišnjeg zapovjednika Antu Vukmana.

- Sahranili smo velikog čovjeka, šefa, kolegu, prijatelja, mentora, Antu Vukmana - Ilaka. Kakav je čovjek bio o njemu najbolje govore Vaši komentari koje ste nam ostavili. Zahvaljujemo svima koji su svojim dolaskom uveličali i olakšali za nas i obitelj ovaj teški i tužni trenutak, napisali su. 

Misa zadušnica je sutra u srijedu 29.12.2021. godine u 08:30 sati u novoj crkvi sv. Ivana Pavla II na Brigima, a komemoracija istog dana popodne u 16:00 sati u vatrogasnom domu.

Vatrogasci DVD-a Trogir ovu tužnu vijest podijelili su na Facebooku. 

- Na ovaj blagdanski dan moramo vam priopćiti tužnu vijest da nas je iznenada napustio naš nekadašnji dugogodišnji zapovjednik, predsjednik i uzor Ante Vukman. Počivao u miru Božjem- poručli su, a u komentarima su se oglasili brojni prijatelji, kolege, kao i oni koji Vukmana nisu osobno poznavali...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2023 22:41