StoryEditorOCM
ObalaPOZNATA FACA

Tijekom šetnje gradom ‘udarili‘ smo u slavnog holivudskoga glumca: ‘Dalmacija je prekrasna, uživamo u svakom trenutku‘

Piše Toni Veljača
30. lipnja 2023. - 10:53

Oprosti, možeš li mi pokazati put do vašeg glavnog trga – pita nas muškarac sa crvenom šiltericom, naočalama i američkim naglaskom, a sve dok mu djeca trčkaraju po trgu ispred zgrade Županije.

- Naravno, odgovaram mu. Tek nakon desetak sekundi shvaćam s kim razgovaram - pa ovo je Jesse Eisenberg!

Slavni holivudski glumac kojeg smo u Šibeniku zatekli s djecom i suprugom Annom Strout tako se pridružio brojnim kolegama iz svijeta slavnih koji su u posljednje vrijeme posjetili Krešimirov grad: Brad Pitt, Bill Gates, Denzel Washington, Michael Jordan, Magic Johnson…

- Grad vam je prekrasan, uživamo ovdje – kratko nam je kazao Eisenberg, kojem, iako vidno u žurbi, nije bio problem odvojiti koju minutu za fotografiranje.

Koliko će se zadržati u Šibeniku i radi li možda u Dalmaciji na nekom projektu, od glumca koji je pozornost publike privukao ulogama u "blockbusterima": "Društvena mreža", "Majstori iluzije", "Batman vs. Superman" i "Justice League" nismo uspjeli doznati.

Kako god, lijepo je vidjeti da je i ove turističke sezone, Šibenik, od strane poznatih faca, označen kao destinacija koju se u Hrvatskoj mora posjetiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 16:11