StoryEditorOCM
ObalaKOLIKO TKO MOŽE

Sudbina profesora Matea Torića slomila nam je srce, supruga Dijana u 37. godini umrla je od melanoma, ostao je sam s osmero mališana, starih od 1 do 10 godina. Kreće velika akcija ‘Kuća za Dijaninu dicu‘, pomozimo svi!

1. studenog 2021. - 15:22
Mateo Toric je nakon smrti supruge Dijane, koja je u srpnju izgubila bitku s melanomom, ostao sam s osmero djece. Humanitarnom akcijom pokusava obitelji osigurati veci dom jer trenutno zive u svega 60m2. Na fotografiji: Mateo Toric.Luka Gerlanc/Cropix

- Moje ime je Mateo imam 44 godine. Radim i živim u Zadru. Po zanimanju sam profesor povijesti i geografije. Radim u osnovnoj školi, učitelj sam povijesti i geografije. U braku sam bio 12 godina sa suprugom Dijanom, od 2009. godine.

Imamo osmero djece: Debora 10 godina, Ana 9 g. Judita 8 g., Šimun 7 g., Klara 6 g., Estera 5 g., Ivan 3 g., i Karmela 1 g. Prošle godine, 2020., se moja supruga Dijana razboljela. Otkrivene su joj bile metastaze malignog melanoma 4. stadija, tj. zloćudni rak kože.

Prije toga simptoma nije bilo, sve je bilo u redu u zdravstvenom smislu. Naglo nam se život promijenio, ali usprkos tomu bili smo zadovoljni i sretni, puni nade u njezino ozdravljenje.

Poduzete su sve zdravstvene terapije, od pametnih lijekova, zračenja i imunoterapije, ali na žalost nije uspj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 21:27