StoryEditor
Obalaschumaher iz susjedstva

Snimka opasnoga pretjecanja kod Omiša pojavila se na društvenoj mreži. Pogledajte kako vozač u zavoju preko pune crte pretječe dva automobila!

Piše PSD
7. lipnja 2022. - 12:11

Jadranska magistrala u svojih 57 godina postojanja pamtila je raznorazne vozače i njihove smjele, odnosno sulude vratolomije koje nisu baš uvijek završavale nesretnim slučajevima po njih ili druge sudionike u prometu pa su ostajale u usmenoj predaji.

Ali s golemim porastom broja kamera na mobitelima i društvenih mreža na kojima se te snimke dijele, brojni ljubitelji horora iz fotelje mogu biti svjedoci takvih cestovnih pustolovina, bez rizika po život i zdravlje.

Na facebook stranici "Prometne zgode i nezgode", na kojoj se dijele i takve snimke pojavilo se video pretjecanja na Jadranskoj magistrali reklo bi se kod Omiša i Male luke.

Vozač malog automobila pretekao je drugi automobil i kombi na punoj crti i u zavoju posluživši se lijevim skretanjem i papučicom gasa do daske. O tome što bi bilo da je netko naišao iz suprotnoga smjera, ne želimo ni razmišljati.

Snimatelj iz automobila iza njega zasigurno ga je držao u fokusu jer se i prije istaknuo sličnim vratolomijama. Gdje je žurio i dokle je stigao, nije nam poznato. Kao jedina nada ostaje snimka po kojoj bi vozač i njegovo (pr)ometalo mogli biti otprije poznati prometnoj policij. Pa da se vrate natrag u garažu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2022 01:23