StoryEditorOCM
ObalaPOZIV KOJI SE NE ODBIJA

Seve na Vruji: Došla sam po besplatnu psihijatrijsku pomoć! Sve je isto, u socijali i nekretninama, samo šta je puno tužnije kad nam prodaju dicu, nego kamen ili more. Ne zna se šta je gore

Piše Dalmacija SD
2. srpnja 2022. - 19:47

Na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode u Vruji bila je i pjevačica Severina. Nije se dugo zadržala jer večeras ima nastup u Bolu na Braču, a iako je kazala da neće pjevati nije odolila nagovaranju publike. Otpjevala je pjesmu "Tvoja prva djevojka".

image
Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
image


 

Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix

- Ovo je bio poziv koji se ne odbija od malog ragnara iz Piska. Bit ću jako kratko. Iskreno vam moram reć da sam došla po besplatnu psihijatrijsku pomoć. Žrtva sam deset godina sistema. Ono što sam ja proživjela sa državnim institucijama u zadnjih deset godina, a još se nije razriješilo, to je jedna divna hobotnica koja naravno ide od vrha. Upoznavali su me s raznim strukturama naših državnih instituacija, od policije, DORH-a, USKOK-a, socijalnih službi, skrbništva. Ja sam nešto napravila. Gospodin gzim je na ispitivanju. Netko mu je to trebao reći i netko je nalogodavac toga. Svugdje je sve isto, u socijali i nekretninama, samo šta je puno tužnije kad nam prodaju dicu, nego kamen ili more. Ne zna se šta je gore - kazala je Severina.

- Odvjetništvo je nešto pokrenulo, nadam se da će za deset godina donijeti nešto tako da kad meni dijete odraste, doć ćemo ovdje zajedno – objasnila je Severina.

Istaknula da je jako bitno da građani dižu glas i da se nada da će svi koji grade bespravno biti privedeni pred lice pravde, kao i oni koji su im to naložili.

image
Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
image

 

 

Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 18:56