StoryEditorOCM
ObalaIGRA ŽIVACA

Razbijena Milavićeva blokada puta u Ruskamenu: nakon više od tjedan dana uklonjena i zadnja prepreka - bager. Slobodan prolaz kroz hotelsko naselje do mora

Piše A.F.
5. siječnja 2022. - 11:38

Put u Ruskamenu koji od Jadranske magistrale vodi do mora uz hotelsko naselje "Sagitta", u vlasništvu poduzetnika Josipa Milavića, napokon je oslobođen.

Danas je maknut i bager koji je na put gdje je bila rampa parkiran u noći s 27. na 28. prosinca 2021. godine.

Podsjetimo, jučer su mještani pomaknuli svoj automobil, a danas je put u potpunosti oslobođen. Kako će se situacija dalje razvijati i hoće li na put ponovno biti postavljena rampa ostaje nam za vidjeti. 

Sve je krenulo u studenom prošle godine, kada su se mještani pobunili zbog postavljene rampe koja im je priječila put automobilima do mora i lučice i tada su organizirali i prosvjed.

Dan prije Badnjaka mještani su uklonili rampu jer smatraju da je riječ o javnom putu, a 24. prosinca prijepodne su na istom mjestu osvanuli i kameni blokovi. Mještani od Badnjaka dežuraju na toj lokaciji i prate sve korake koji se poduzimaju. 

Kada su uklonili kamene blokove, prošlog tjedna stigao je bager.

Izmjenjivala su se vozila koja su bila parkirana uz i ispred bagera. U jednom trenutku je čak bio parkiran i policijski kombi.

Prava igra živaca odigravala se u Ruskamenu, a sada kada je put napokon oslobođen i dalje ćemo pratiti razvoj situacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 20:00