StoryEditorOCM
Obalana bubnju

Prodan je Kerumov stan procijenjen na 1,7 milijuna kuna: za atraktivan prostor od 114 kvadrata u centru grada javila se samo jedna osoba

Piše Dalmacija SD
14. listopada 2022. - 15:28

Danas u podne u uredu javnog bilježnika Emila Brkića održana je dražba za prodaju stana Željka Keruma na zadarskoj Relji, kao dijelu stečajne mase tvrtke Kerum u stečaju. No, o dražbi se zapravo i ne može govoriti s obzirom na to da se za stan, procijenjen na 1,7 milijuna kuna, javio samo jedan kupac, saznaje Zadarski list od javnog bilježnika.

S imenom kupca ni javni bilježnik ni stečajna upraviteljica zasad ne žele izlaziti s obzirom na to da novac još nije uplaćen te da mora biti ispoštovana procedura od mjesec dana u kojoj će se izvršiti uplata te riješiti sva papirologija

- Stan je upravo prodan te sada slijedi procedura. Kupac mora u roku od 30 dana potpisati ugovor o kupoprodaji te ga ovjeriti i uplatiti novac, i dok on to ne učini mi ne znamo točno je li stan prodan. Jedan je kupac dao ponudu i ona ja prihvaćena i sada idemo u daljnju proceduru - kazala je za Zadarski list stečajna upraviteljica iz Splita, Natalija Mladineo.

Podsjetimo, riječ je o stanu u zgradi na Trgu kneza Višeslava, površine 114,39 metara četvornih s dvije spavaće sobe, kuhinjom i blagovaonicom, dnevnim boravkom, dvije lođe, kupatilom i WC-om.

Još jedna Kerumova nekretnina na bubnju: prodaje se stan od 114 kvadrata na atraktivnoj lokaciji, procijenjen je na više od 1,7 milijuna kuna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 11:43