StoryEditorOCM
Obalajedini se javio na natječaj

Poznati poduzetnik ima novi projekt, uložit će 50 milijuna kn! Kaže da su ga nagovorili općinski čelnici i najavljuje: ‘Ovo ću poslije prodati, želim se riješiti turističkog segmenta poslovanja‘

Piše Jozo Vrdoljak/JL
17. kolovoza 2022. - 22:27
'Imam namjeru riješiti se potpuno turističkog segmenta poslovanja. Marina je možda prigoda da se sve zajedno upakira kako bi se pronašlo kvalitetnog kupca za preostali turistički segment u mojem vlasništvu'Cropix

Jako Andabak, prema svemu sudeći, bit će investitor u marinu u Svetom Filipu Jakovu. Jedino se on javio na treći natječaj za davanje koncesije za izgradnju nove i rekonstrukciju postojeće lučke infrastrukture u Sv. Filipu i Jakovu, piše Jutarnji.hr.

- U projekt izgradnje marine u Svetom Filipu i Jakovu ušao sam na nagovor općinskih čelnika. Namjera mi je unaprijediti svoj turistički proizvod u Svetom Filip i Jakovu - pojasnio je Andabak. U toj općini, rekao je, postoji turističko naselje sa 100 apartmana i jedan hotel s otprilike 70 soba. Marina bi imala oko 150 vezova.

- Dakle, ne radi se o velikoj marini, ali ona će svakako značajno unaprijediti turističku ponudu turističkog naselja i hotela te, naravno, destinacije Sveti Filip i Jakov - naglasio je on.

Kvalitetan kupac

Z...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:02