StoryEditorOCM
Obalaambiciozan program

Podstrana ima super advent! U nedjelju dovode dance zvijezde devedesetih, a u navijačkom korneru gledat će se utakmica Hrvatske i Kanade. Nastupit će i Dalmatino

Piše D.B.
24. studenog 2022. - 16:01

Od ove godine se i Općina Podstrana pridružuje hrvatskim gradovima i mjestima koji na poseban način, u slavlju i radosti, žele obilježiti vrijeme adventa i Božić.

A program koji su osmislili organizatori, Općina Podstrana i Turistička zajednica općine Podstrane, je zaista ambiciozan! 

Na Petrićevu će se tako sve četiri nedjelje paliti adventske svijeće (prva 27. studenog, druga, treća i četvrta 4./11./18. prosinca) uz prigodan popratni kulturno-zabavni program, koji neće izostati ni u radnim danima, sve do kraja božićnog tjedna, 30. prosinca.

Draga lica s domaće glazbene scene nastupat će u poslijepodnevnim i večernjim satima. Osim solističkih nastupa, tu je i nekoliko klapa i bendova. Na programu su dva božićna filma, od kojih je jedan za djecu, te nekoliko predstava, a posebno je uređen i "navijački korner“ za sve navijače i ljubitelje nogometa.

Ove nedjelje, 27. studenoga na Petrićevu će se već u 16 sati upaliti prva adventska svijeća, od 17 sati će se organizirano gledati utakmica Hrvatska – Kanada u navijačkom korneru, a nakon toga u 20 sati starta koncert dance zvijezda devedesetih.

U narednim danima nastupit će i Dalmatino, Bosutski bećari...

image

Dalmatino

Ivo Ravlić/Cropix

- Doživite pravo blagdansko raspoloženje za bogatom trpezom, uz čaroliju božićnih ukrasa, svjetla luna-parka i zvukove dobre glazbe - pozivaju organizatori. 

U slučaju da vremenske prilike ne budu povoljne, zadržavaju pravo promjene programa, a o svemu će obavijestiti na vrijeme Podstranjce i njihove goste.

image

Advent u Podstrani

Općina Podstrana/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2022 16:02