StoryEditorOCM
Obalatko daje najbolje ponude?

Pelješki most dignuo cijene kvadrata! Znatno skočila prodaja nekretnina, za jednom vrstom objekata prava je pomama: ‘Malo ih je, odmah se nađe kupac...‘; Donosimo detaljan pregled tržišta

1. kolovoza 2022. - 07:18
Cijena i prodaja građevinskog zemljišta na Pelješcu u porastu su od 2017. godine, a najveći porast prodaje zabilježen je laniAnte Čizmić/Cropix, Opereta d.o.o.

Cilj je izgradnje prometne infrastrukture, poznato je, razvoj i porast životnog standarda stanovnika kraja u kojemu se odvija.

Upravo takvim očekivanjima popraćeno je ovih dana i otvaranje Pelješkog mosta, koji će bez sumnje utjecati na sve gospodarske i društvene segmente na drugom po veličini hrvatskom poluotoku. Među ostalima, i na tržište nekretnina. Zanimljivo je stoga vidjeti trenutačni odnos ponude i potražnje te cijena koje proizlaze iz tog odnosa.

Potražnja za nekretninama na Pelješcu konstantno, ali polako raste – ocjena je Mateja Samardžića iz zagrebačke agencije "Opereta", koji navodi:

– Svake godine imamo nešto više upita i realizacija. Cijene najbrže (po)rastu u očekivanjima prodavatelja, tako da su tražene cijene svakako zabilježile znatniji rast, posebno ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:10