StoryEditor
ObalaIspunila očekivanja

Nina Badrić ‘zapalila‘ publiku u Kaštelima: okupilo se mnoštvo posjetitelja, pogledajte galeriju s koncerta koji je okrunio otvaranje trgovačkog centra

12. svibnja 2022. - 22:23

Nakon službenog otvorenja najnovijeg maloprodajnog parka STOP SHOP-a, austrijske kompanije Immofinanz, koje je održano jutros u Kaštel Sućurcu, stanovnici Kaštela i Dalmacije imali su prilike uživati u cjelodnevnom zabavnom programu te raznim pogodnostima i popustima zakupaca STOP SHOP Kaštela. A kruna prigodnih događanja bio je besplatni koncert glazbene dive Nine Badrić, kojim su investitori počastili domaću publiku.

U večernjim satima, na prostoru novootvorenog maloprodajnog lanca STOP SHOP u Kaštel Sućurcu, okupilo se mnoštvo posjetitelja kako bi uživali u odličnoj glazbi, a raspjevana dalmatinska publika tvrdi kako je ovo koncert za pamćenje.

Okupljenu su publiku, osim glavne zvijezde večeri Nine Badrić, zabavljali mladi i talentirani glazbenici popularnog televizijskog showa The Voice – Stefany Žužić i Alen Đuras, koji su širokim repertoarom domaćih i stranih hitova zagrijali atmosferu i oduševili posjetitelje.

Tako je koncert ispunio očekivanja publike, a atmosferu pogledajte u našoj fotogaleriji.

image
Jakov Žarko
image
Jakov Žarko
image
Jakov Žarko
image
Jakov Žarko
image
Jakov Žarko
image
Jakov Žarko
image
Jakov Žarko
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2022 22:27