StoryEditorOCM
ObalaPUCAJU PO ŠAVOVIMA

Nervoza pred trogirskim punktom za testiranje: građani nisu htjeli otići nakon kraja radnog vremena, intervenirala je policija

Piše PSD
5. siječnja 2022. - 16:33

U posljednje vrijeme sve je više svađa pred punktovima za testiranje na koronavirus, što ne iznenađuje s obzirom na gužve. 

Problema je prošli tjedan tjedan bilo pred splitskim "Higijenskim" gdje se prijetilo pozivanjem policije. Svađa je izbila među ljudima koji su čekali u redu, budući da su pristizali i oni koji nisu naručeni na testiranje, pa je postojala šansa da upravo zbog njih oni koji to jesu neće doći na red.

Jutros je policija intervenirala u Trogiru. 

- Oko 12.40 sati zaprimili smo dojavu da su u Trogiru, na lokaciji obavljanja testiranja, građani koji su ostali u redu iskazali nezadovoljstvo i nisu htjeli napustiti lokaciju na kojoj je završilo radno vrijeme. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji nisu utvrdili narušavanje javnog reda i mira - rekli su iz PU splitsko-dalmatinske za portal Dalmacija Danas.

Radno vrijeme na navedenoj lokaciji završilo je u 12 sati, a za pretpostaviti je da su se pobunili oni koji su imali uputnicu i termin za testiranje, ali zbog loše organizacije i stalnog priljeva onih koji nisu naručeni nisu uspjeli doći na red.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2023 17:31