StoryEditorOCM
Obalašto se dogodilo?

Neobičan slučaj teško ozlijeđenog muškarca u Kaštelima: stradao zbog vlastite kobne pogreške jer je bio pijan?

31. ožujka 2023. - 13:02

Splitska prometna policija i dalje traži pomoć građana kako bi utvrdili sve okolnosti teškog ozljeđivanja 51-godišnjeg muškarca kojeg su, nakon dojave u četvrtak navečer oko 22 sata, pronašli u Kaštel Štafiliću na Cesti dr. Franje Tuđmana.

Kako su na tom dijelu ceste u tijeku radovi na rekonstrukciji i tim dijelom se ne smije prometovati, policija pokušava utvrditi što se doista dogodilo.

Nakon što je netko od prolaznika pozvao Hitnu pomoć vidjevši ozlijeđenog čovjeka, oni su potom, pri izlasku na intervenciju, obavijestili policiju da prevoze ozlijeđenu osobu. Muškarac je prevezen je u splitsku bolnicu s višestrukim prijelomima rebara i glave gdje je odmah zbrinut i nije u životnoj opasnosti, a doznajemo da mu je u krvi izmjereno preko 1,80 promila alkohola u krvi.

Misteriozna nesreća u Kaštelima: policajci pronašli teško ozlijeđenog muškarca pokraj automobila na gradilištu ceste

Kako smo doznali, muškarac najvjerojatnije nije žrtva nekog fizičkog napada niti moguće prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo neko drugo vozilo, a policija istražuje i druge mogućnosti poput one da je možda svojim automobilom marke Golf sam sletio s ceste ili je, pak, možda zaboravio podignuti ručnu kočnicu prilikom zaustavljanja i izlaska iz auta koje se onda pokrenulo i pregazilo ga.

- U cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti načina nastanka prometne nesreće pozivamo svjedoke da pristupe u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81 ili da kontaktirajupostaju na brojeve 021 504 010 ili 021 504 036 - apelirali su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 23:13