StoryEditor
Obala‘samo ljubav‘

Nakon što se okomio na Danijelu Dvornik, oglasio se HSP-ovac Zaradić. Ispričao se, a onda je priča otišla u drugom smjeru: ‘Meni je gadljivo biti...‘

Piše PSD
27. siječnja 2021. - 21:02

Nakon što se šira javnost zgrozila nastupom svog gradskog vijećnika Damira Zaradića, istaknutog HSP-ovca, o čemu je Slobodna u srijedu pisala, jer je na društvenoj mreži Facebook u utorak navečer sa svog profila komentirao Indexov članak naziva 'Danijela Dvornik: Kad nađete muškarca koji traje 1 sat u krevetu, proslijedite mi ga" Zaradić se sad oglasio preko društvenih mreža.

image
Screenshot/Facebook

Njegovu objavu sa Facebooka prenosimo u cjelosti.

'Dragi svi,

imam potrebu reagirati na članak u Slobodnoj Dalmaciji na komentar koji sam napisao ispod Index-ove objave : „Tebe treba mlatiti kao šnicel prije spremanja da malo smekšaš i to neka bude predigra „.

Navedena rečenica je prevedena kao neprimjeren sadržaj, a možda i je kad to čitaju oči kojima se u glavi motaju nasilničke misli. Komentar je trebao biti shvaćen sarkastično.

Međutim, naši mediji to ne rezimiraju na takav način jer naravno nije njima u interesu pomoći dotičnoj gospođi nego nešto sasvim drugo.

Pa tako „čame po facu“ vrebajući komentare osoba koje im smetaju u političkom životu kako njima tako i onima koji ih plaćaju.

Svi koji me poznaju u Gradu Trogiru znaju da sam prije svega za ljubav i pažnju prema ženama i ovim putem se ispričavam svim ženama i gospođi Dvornik ako sam ih uvrijedio svojim komentarom.

Kako me navedeni članak žalosti isto tako me i veseli jer pokazuje da nekome jako smetam, kad je jedan komentar sve što su mogli iskopati protiv mene.

image
Screenshot/Facebook/Index

Svi jako dobro znate kome smetam u Gradu Trogiru : SVIMA u gradskoj vlasti i oko nje koji imaju prioritet osobni probitak i još pritom ja kao oko sokolovo čekam da nešto „zamuljaju“ pa da krenem kopati, istraživati… , a već su naučili da ne odustajem tako lako pa tako i u ovom slučaju svima vama koje sam ugazio u zadnje četiri godine poručujem : „NE ODUSTAJEM“…..

A vama gosp.gradonačelniče Ante Biliću poručujem da je meni gadljivo biti s vama i takvima poput vas i dijeliti gradsku vijećnicu, jer vi ste ti koji su izazivali nasilje (postoje javni dokazi).

Mogu vas pitati o članstvu u nadzornome odboru Brodotrogira,o zapošljavanju preko veze ,o ušteđevini... Također vas pitam jeste li snosili posljedice kada ste u Gradskoj vijećnici grada Trogira nasrnuli na mene jer ste ipak izjavili da se u vijećnici ne tolerira nasilje i govor mržnje.

Da li vi gosp.gradonačelniče stojite iza ovog članka s obzirom da trošite oko pola milijuna kuna godišnje na PR?

Kako i biva, ništa nije slučajno pa tako ni navedeni članak jer bliže nam se lokalni izbori , a očigledno je da sam većini trn u oku i neka sam jer kad bi me počeli hvaliti tek tada bi me uhvatio strah.

Zato ponavljam: Neću odustati pa sad da pišete svaki dan o meni, uzalud vam je…nije narod „ciclao veslo „

Vaš Sokol

Nikad Prodan Domovini Odan!

Sve vas volim, posebno žene, objavio je prije nekoliko sati.

Trogirani zgroženi nastupom vijećnika HSP-a Damira Zaradića. Vulgarnim riječnikom okomio se na Danijelu Dvornik. Pravobraniteljica: Ovo je za policiju

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 22:21