StoryEditorOCM
ObalaSRCE VUČE JUGU

Legendarni hajdukovac i kapetan ‘vatrenih‘ širi turistički biznis: na atraktivnoj dalmatinskoj lokaciji u prvom redu do mora počinje graditi vilu. Susjedstvo pršti od luksuza...

Piše Dalmacija SD
1. studenog 2022. - 08:00
Riječ je o vrlo atraktivnoj lokaciji, poznatoj među hrvatskom društvenom i poslovnom ‘kremom‘ još od vremena prije više od pola stoljećaTonći Plazibat/Cropix

Bivši dugogodišnji nogometni reprezentativac i kapetan "vatrenih" Darijo Srna, aktualni sportski direktor ukrajinskog Šahtara, kako smo prije nekoliko dana objavili, nedavno je kupio nedovršenu, ali legaliziranu kuću u Lozici, predjelu smještenom neposredno uz more, na zapadnom cestovnom ulazu u Dubrovnik.

Premda rođenjem Metkovac, sa suprugom Mirelom do danas je itekako vezan za biser hrvatskog juga. U Dubrovniku su se, naime, vjenčali prije 12 godina u vili "Agava".

Osim na sportsko-menadžerskom planu, dugogodišnji rekorder po broju nastupa za hrvatsku izabranu vrstu, kojeg je uspio preskočiti tek "vječni" Luka Modrić, primjetno je angažiran i na nekretninskom terenu.

Uz obiteljski dom u zagrebačkog elitnoj podsljemenskoj zoni, te turističku vilu kod hotela "Berulia" u Brel...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:41