StoryEditor
Obalastop shop

Kaštelani pohrlili na otvaranje novog trgovačkog centra, od danas im se nudi malo drugačije shopping iskustvo, pogledajte kako to izgleda i što sve čeka kupce

12. svibnja 2022. - 13:00

Kaštelanima je od danas na raspolaganju još jedan u nizu otvorenih prodajnih centara, a riječ je o novoizgrađenom maloprodajnom lancu STOP SHOP.

To je njihov 101 otvoreni centar, a kako je kazano na svečanom otvorenju kojem je nazočio i gradonačelnik Denis Ivanović, riječ je o najljepšem njihovom objektu jer je smješten najbliže moru.

Prigodom otvaranja gosti i kupci imali su priliku cijeli dan uživati u raznim pogodnostima i popustima zakupaca STOP SHOP Kaštela, a cjelodnevni program prepun zabave, raznih dječjih aktivnosti i igara za koje su zaduženi profesionalni animatori, začinit će se večerašnjim koncertom Nine Badrić, Stefany Žužić i Alena Đurasa s početkom u 20 sati.

STOP SHOP je maloprodajni lanac jedne od vodećih tvrtki za komercijalne nekretnine u ovom dijelu Europe, korporacije Immofinanz AG sa sjedištem u Austriji. Specifičnost STOP SHOP retail parkova jest lociranje u srednje velikim gradovima s ciljem da lokalnom stanovništvu ponude mjesto na kojem mogu pronaći sve što im je potrebno bez potrebe odlaska u velike gradove.

Stanovnici Kaštela tako će od danas imat na raspolaganju čak osam novih trgovina – Spar, Muller, Optika Anda, Super ZOO, NKD, KiK, Mana i Tedi, ali i popularni bar ugostiteljskog lanca Leggiero.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2022 13:01