StoryEditor
ObalaPRAVI NAVIJAČI

Kakva avantura: Dalmatinci unajmili avion da odu u Glasgow, ali Škoti im nisu dali da slete! ‘Povratak nije dolazio u obzir, evo gdje smo završili!‘

Piše Lada Burčul
19. lipnja 2021. - 09:40

- Je, unajmili smo privatni avion za ići gledati utakmicu Hrvatska-Češka u Glasgow - kaže nam u petak navečer Saljanin Sebastian Jagić Njare, koji je sa bratom Šimom i prijateljima Domagojem Raljevićem i Lukom Vojvodićem u petak ujutro odletio sa zemuničke Zračne luke privatnim avionom u Škotsku, piše Zadarski.hr.

image
PRIVATNI ALBUM

- Ulaznice smo već imali, bili smo ludi od sreće, to je jedna češka tvrtka i dobili smo i popust, lakše je bilo s njima se dogovoriti nego s našim ženama da nas puste - šalio se u petak navečer Njare u telefonskom razgovoru, ali, kaže, na utakmicu - nisu stigli.

image
PRIVATNI ALBUM

Pa gdje ste gledali utakmicu?

- A, razmišljali smo u zraku, u avionu, gdje da kažemo pilotu da nas vozi. I odlučili smo pitati dozvolu za ulazak u Češku. I evo nas u Pragu, tu smo gledali utakmicu, s češkim navijačima, haha, svašta se nama izdogađalo, ali izabrali smo Prag zbog kultne pivnice, Flek, gdje je osnovan Hajduk, tamo smo odlučili gledati utakmicu. A pilotu je bilo ok, on je ionako iz Praga došao po nas jutros u Zemunik - priča Sebastian, koji će se s ekipom vratiti doma, ali razočaran postupkom Škotske.

image
PRIVATNI ALBUM

- Nije mala stvar skupiti tolike šolde i namoliti žene da nas puste. I onda ne možemo na utakmicu. A mi smo strastveni navijači. Neka, evo nas u Pragu i sada nam je odlično - kazao nam je nakon utakmice 28-godišnji Saljanin Sebastian Jagić Njare, piše Zadarski.hr.

image
PRIVATNI ALBUM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. kolovoz 2021 05:12