StoryEditorOCM
ObalaĆAKULA UZ KAFU

‘Iznajmljivačice‘ na rubu živaca, ali njihove izjave su urnebesne: ‘Zaradile smo samo 400.000 eura, slaba je ovo sezona‘

Piše Dubravka Marjanović Ladašić
15. svibnja 2024. - 13:19

U TikTok videu koji ovih dana kruži internetom, dvije glumice duhovito opisuju nezadovoljstvo sezonom "u Groadu", a Gloria Dubelj i Iva Šimić Šakoronja svojim će vas skečom nasmijati do suza!

Kako je pisao Gloria Glam, Gloria Dubelj perspektivna je i talentirana glumica koja za sebe voli reći da je ponosna Dubrovkinja, ali je Zagreb ipak njezin grad. Igrala je u slavnoj seriji "Novine", u seriji "Minus i plus" i nizu različitih kazališnih projekata.

Takva je glumica i Iva Šimić Šakoronja, odrasla u Zagrebu, koja je sudjelovala i na Dubrovačkim ljetnim igrama u predstavi "Geranium" 2019. godine te mnogim drugim glumačkim projektima.

Dvije talentirane glumice urnebesno utjelovljuju dubrovačke gospođe i privatne iznajmljivačice koje razmjenjuju razočaranje slabom sezonom u kojoj su zaradile samo po 400.000 eura, a Groad najviše vole kad je prazan i nema stranaca.

Kukaju kako zbog toga jedva mogu poći na palačinke, kamoli kupiti Vuittonke, a planirale su i u Monte Carlo. U Marije mogu kupit‘ samo takulin jer "za više nemaju", a maloga jedna od njih opominje da se ostavi beškotina i da ne može toliko jesti. Uostalom, pogledajte sami!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 16:01