StoryEditor
Obalaponosna na mandat

Hloverka Novak-Srzić o smjeni s funkcije direktorice Turističke zajednice: Ne vjerujem da su mi ovo politički montirali, bila sam makarski brend

Piše Dijana Turić
6. srpnja 2021. - 16:58

Nakon četiri godine koliko je bila na funkciji direktorice Turističke zajednice Makarska, Hloverka Novak-Srzić je 1. srpnja otišla s te funkcije, a prema Statutu Turističke zajednice Makarske, TZ će do izbora novog direktora, zastupati predsjednik TZ-a Makarska Zoran Paunović.

Novak-Srzić će sada nakon korištenja godišnjeg odmora, otići u mirovinu, a u njezinu fotelju će sjesti kandidat kojeg nakon raspisanog javnog natječaja, odabere Turističko vijeće TZ-a Makarska. Kako nam je kazala Novak-Srzić, ni u mirovini neće mirovati, a nastojat će ostati u Makarskoj.

Sada već bivšu direktoricu TZ-a Makarska upitali smo u kakvom stanju ostavlja Zajednicu.

- Turističku zajednicu ostavljam preporođenu za razliku od onog stanja u kakvom sam je zatekla prije četiri godine. U mom mandatu je sagrađen multimedijalni centar kao turistička atrakcija, održane su brojne savršene manifestacije i uvedene su mnoge aplikacije - rekla je Novak-Srzić koju smo upitali koliko je TZ Makarska dužna Gradu Makarskoj i misli li da je njezina smjena politički montirana. Kako kazuje, sav dug će se platiti kroz kolovoz.

- Gradu Makarskoj smo ostali dužni 500 tisuća kuna koje će biti vraćene za mjesec dana. Ne vjerujem da su mi smjenu politički montirali jer sam ja ipak bila makarski brend, voljeli me ili ne voljeli - kazala je Novak-Srzić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2022 01:04