StoryEditorOCM
ObalaNekome ne paše

Gnjusna prijetnja osvanula na zidu uz kuću nezavisnog vijećnika u Segetu: ‘Barada komunjaro Vinko če te koštat glave‘

Piše V. V.
9. studenog 2022. - 21:37

Jutros je na zidu uz kuću Ante Barade, nezavisnog vijećnika u Općini Seget, osvanula prijetnja.

"Barada komunjaro Vinko če te koštat glave", napisao je za sada nepoznati počinitelj uz očitu pravopisnu grešku.

Spomenuto ime odnosi se na prijašnjeg načelnika Vinka Zulima, koji se već 15 dana nalazi u pritvoru, što je očigledno nekoga potaknulo da ispiše gnjusnu prijetnju vijećniku Baradi.

Uhićen Vinko Zulim, poznati HDZ-ovac: sumnjiči se da je oštetio dalmatinsku općinu za 425.000 kuna, sve je ‘spiska‘ na iće i piće. Uputio je i odvratne prijetnje našem novinaru

Podjetimo, upravo su nezavisni borci za transparentnost i razvoj mjesta, okupljeni u inicijativu "Vrime je", postali smetnja Zulimu i njegovim pristašama u malom mjestu.

image

Vijećnici općine Seget Luka Jadrić i Ante Barada

Božidar Vukičević/Cropix

- Nakon jutarnje smjene sam došao doma i na zidu ugledao ovaj natpis. Odmah sam kontaktirao policiju koja je izašla na teren i poduzela radnje, kazao nam je Barada kratko.

- Zadnjih godinu i pol sam sa kolegama s nezavisne liste ‘Vrime je‘ u Općinskom vijeću i od tada u biti počinju moji/naši problemi. U općini Seget je 30 godina krađe i nerada i sad ih tjeramo da rade dok prijavljujemo sve ono što mislimo da nije po zakonu.

Bivši načelnik je sad već 2 tjedna u pritvoru i to očito nekome nije dobro sjelo. O kome se radi, možemo samo nagađati, ali postoji velika grupacija ljudi koja ima koristi od Zulima i nimalo joj ne paše ako bi on bio osuđen.

Indikativno je to što se ovo radi čak 2 i pol godine prije izbora što pokazuje veliki strah u njihovim redovima..., dodao je nezavisni vijećnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2023 22:23