Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Obalacimmer frei

‘Dok su mi gosti u kući držim ih ka svoju dicu‘: poznata agencija izabrala najbolje privatne  iznajmljivače, najviše ih je iz Omiša, Makarske, Visa...

Piše Merien Ilić
30. siječnja 2020. - 21:40
Split, 270713. Iznajmljivaci apartmana i turisti koji ljetuju na jadranskoj magistrali od Splita do Makarske.Ilustracija/Duje Klarić/HANZA MEDIA

Najbolji iznajmljivači privatnog smještaja prema Adriatic.hr-u, jednoj od vodećih agencija u Hrvatskoj koje pružaju svoje usluge online, nagrađeni su oznakom Star host 2020.

Zaslužili su to zahvaljujući visokim ocjenama koje gosti dodjeljuju s obzirom na kvalitetu usluge domaćina i njihovih smještajnih jedinica, kao i zbog broja rezervacija. Među 37 nagrađenih najviše ih je s područja Omiša, Makarske, otoka Visa, ali i dalje. Četrnaest godina već iznajmljuje svoje apartmane u Marušićima i gospođa Nada Terzić.

– Za svoje goste napravim sve da budu zadovoljni. Ono što ne bi volila da moja dica dožive kad su negdi vani, tako se i postavim. Dok su mi gosti u kući držim ih ka svoju dicu, eto to vam je recept dobrog iznajmljivača. I zato mi se gosti vraćaju. Muž i ja radimo oko gostiju, a pomognu i dica te cila obitelj – kaže gospođa Nada, kojoj su apartmani puni od polovice lipnja do kraja rujna.

Perina Božanić iz Komiže jedna je od nagrađenih i puna je hvale za svih, i za goste, i za svoje "bookere".

– U svemu ovome je najvažniji lijep pristup, da primite gosta najbolje što možete i da sve bude tip-top – njezin je savjet.

– Kvaliteta je kada vam stari klijenti ostaju, a novi dolaze. Onda znate da ste na pravom putu – kaže Leana Čović iz Adriatica, tvrtke koja u svojoj ponudi nudi oko šest tisuća objekata i desetak tisuća smještajnih jedinica.

Lani su zabilježili više od 560 tisuća noćenja, a najviše su bukirali Poljaci, Česi, Nijemci i Mađari. Trendovi pokazuju kako gosti traže kraća noćenja, od 1 do 4 dana, rezervacije na dan dolaska i besplatno otkazivanje, a sve više traže destinacije s odlično ocijenjenim plažama.

#ADRIATIC.HR#PRIVATNI IZNAJMLJIVAčI

Izdvojeno