StoryEditorOCM
Obalaskandal u zadru

Cirkus u Covid šatoru: pijani trojac ‘preuzeo smjenu‘, ‘liječili‘ prijatelja, pili pivo i gledali Mirka Filipovića! Policija ih ne može ispitati jer su u izolaciji

Piše B.S.
29. listopada 2021. - 15:59

Policija još kriminalistički obrađuje slučaj skandaloznog ponašanja trojice Zadrana u šatoru Covid odjela zadarske Opće bolnice gdje su nedavno tijekom noći pijani 'preuzeli smjenu' i sve to snimili mobitelom. U šatoru Covid odjela, gdje se čeka testiranje na koronu, polegli su prijatelja na krevet, te ga liječnički 'obradili' koristeći medicinske instrumente.

Naglasili su kako su bili prisiljeni pružiti liječničku pomoć prijatelju, koji je imao vidljivu ranu na ustima, jer medicinsko osoblje 'pije kavu'. Dok su 'liječili' prijatelja pili su pivo iz limenke i na jednom od monitora bolničkog kompjutera gledali meč Mirka Filipovića

Policija je ubrzo intervenirala na mjestu događaja, no epilog cijele priče još nije poznat jer je jedan od njih bio pozitivan na korona virus, zbog čega su druga dvojica u izolaciji, pa ih policija još ne može ispitati i sankcionirati.

- Zaprimili smo dojavu i provodimo kriminalističko istraživanje u svezi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja – rekli su u zadarskoj policiji.

- Pet sati je ujutro. Preuzeli smo zadarsku bolnicu. Evo gospodina ću ja tu sam zašiti. Snimaj brate, aj šivaj... ovo je sramota bolnice. Dok ja radim u šatoru oni piju kavu. Gospodo ja sam u vašem šatoru. Čovik je pao niz škaline pa na kantun slomio zub i razbio usnicu - poručili su na snimci dok su 'ordinirali' po šatoru ispred zadarske bolnice. Njihov prijatelj koji je cijelo vrijeme ležao u obamrlom stanju rekao je kako 'čeka kirurga već dva sata'.

Ravnatelj zadarske Opće bolnice Željko Čulina potvrdio je kako je na mjesto događaja te večeri pozvana policija jer su mladići bili izrazito neugodni i radili nered, ali da je u šatoru Covid odjela bilo medicinsko osoblje.

- Liječnica koja je bila dežurna u trijaži primila je u šator na trijažu kovid pozitivnog mladića s ozljedom na usni. S njim su u pratnji bila dvojica pijanih mladića. Cijelo su vrijeme bili izrazito neugodni i radili nered. Liječnica je zvala kirurga koji je obradio pacijenta i pozvao policiju. Policija je nakon toga došla na mjestu događaja i napravile izvide – rekao je Čulina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2022 03:22