StoryEditorOCM
Obalaslučaj za poirota

Cirkus se nastavlja, policija demantira makarskoga gradonačelnika koji je prijavio krađu ključnog dokumenta: ‘Žena iz Ureda za urbanizam teško je otvarala ormar...‘

Piše Dijana Turić
28. prosinca 2022. - 16:02

U Makarskoj je tijekom blagdana zbilja zanimljivo, pa je tako bilo i jučer kada je gradonačelnik Zoran Paunović na Facebooku objavio kako je provaljeno u ormarić Ureda za urbanizam, a u kojem su se nalazile izmjene i dopune Prostornog plana grada.

Međutim, policija je sve to demantirala, pa nam je iz Odjela za odnose s javnošću Policijske uprave splitsko-dalmatinske rečeno da je zatražen dolazak policije u službene prostorije Grada Makarske zbog sumnje da je u jednom od ureda provaljeno u ormar.

- Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je policija pozvana, jer je korisnica ureda posumnjala na provalu budući da je uočila problem s bravom radi čega je teže otvarala ormar. Policijski službenici su obavili potrebne razgovore, obavljen je pregled mjesta događaja.

Na ormaru nisu uočeni tragovi provale, brava na ormaru se mogla zaključati i otključati bez poteškoća. Tijekom boravka u službenim prostorijama, policijskim službenicima nitko nije prijavio da je iz tog ormara bilo što otuđeno. Budući da nije utvrđeno postojanje elemenata kaznenog djela ne postoje razlozi za poduzimanjem bilo kakvih daljnjih mjera i radnji iz nadležnosti policije - kazali su iz Policijske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 09:37