StoryEditorOCM
ObalaRAT POD BIOKOVOM

Bizarna provala u srcu Dalmacije, iz gradskog ureda usred bijela dana ukrali izmjene Prostornog plana!? Gradonačelnik poručuje: Neće nas zaustaviti u borbi protiv betonizacije

Piše Dijana Turić
28. prosinca 2022. - 08:48

Točno 10 dana nakon što su nepoznati počinitelji sprejem išarali zgradu Grada Makarske i lokalne organizacije SDP-a, vladajuće stranke pod Biokovom, objekt gradske uprave ponovno se našao na udaru kriminalaca.

Ovog puta je usred bijela dana provaljeno u ormar Ureda za urbanizam iz kojeg je ukraden ni manje ni više nego konačan prijedlog izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Makarske. Vijest o krađi na svojem je profilu na Facebooku objelodanio gradonačelnik Zoran Paunović.

- Odlučni smo u svojim namjerama da stanemo na kraj preizgrađenosti te ovim izmjenama i dopunama Prostornog plana ukidamo stambenu izgradnju koja godinama guši naš grad. Sve je već predano nadležnom ministarstvu početkom prošlog tjedna i ovo nas neće zaustaviti da stanemo na kraj betzonizaciji!

Nažalost smo već navikli na opstrukcije, ali moramo se zapitati tko su pojedinci kojima toliko smeta red i koji brinu samo o svojim partikularnim interesima da zbog toga ne prežu ni pred ovakvim kriminalnim radnjama - kazao je Paunović i dodao da je policija obavila očevid te kako se "nada da će nadležne institucije što brže odraditi svoj posao te pronaći i osuditi počinitelja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 12:25