StoryEditorOCM

Neka ova sezona bude drukčija: zarađujte i odmarajte se, a brigu o nekretnini prepustite agenciji Sun Spalato koja će za vas odraditi baš sve!

Piše promo
26. veljače 2024. - 08:38

Ljetna sezona polako nam se bliži, a s njom dolaze brojne brige domaćim iznajmljivačima. Gosti postaju sve zahtjevniji, spremni platiti i dodatne usluge kako bi uživali u odmoru iz snova. Ponekad se iznajmljivačima nije lako snaći u moru poslova koje njihova nekretnina izaziva. Stoga se ne mogu posvetiti svojoj nekretnini i brizi o istoj, a za to postoji idealno rješenje koje je razvila splitska agencija Sun Spalato koja se već godinama bavi upravljanjem nekretninama (property management). 

OD BUKIRANJA DO ODRŽAVANJA

Za svoje klijente agencija Sun Spalato odrađuje u potpunosti sve – od održavanja nekretnine, čišćenja, bukiranja, fotografiranja, vođenja knjiga, objavljivanja nekretnine na različitim kanalima pa sve do dočekivanja i komunikacije s gostima. Klijenti tako u potpunosti prepuštaju svoju brigu za nekretninu agenciji, a osim što im maksimalno olakšavaju, u svakom trenutku mogu pratiti svoje prihode i rashode putem inovativne aplikacije ‘Vlasnički portal’.

 

 TRANSPARENTNO POSLOVANJE UZ ‘VLASNIČKI PORTAL’

Riječ je o aplikaciji koju je razvila i isključivo koristi agencija Sun Spalato u kojoj vlasnici imaju uvid u sve rezervacije, cijene, kalendar i statistiku prihoda, ali i sve troškove online agencijskih provizija, čišćenja, dočekivanja, izmjena posteljine i režija. Aplikacija je u potpunosti besplatna za sve klijente agencije koji su izuzetno zadovoljni ‘Vlasničkim portalom’ koji im dodatno ulijeva povjerenje u transparentno poslovanje agencije. Zbog toga im je 120 vlasnika nekretnina ukazalo povjerenje te godinama svoju nekretninu prepuštaju splitskoj agenciji.

image
Ivan Ivanišević

SEZONA BEZ STRESA

Dugogodišnja klijentica Marija, odlučila je podijeliti svoje iskustvo o radu s agencijom Sun Spalato:

– Otkako sam svoju nekretninu prepustila agenciji Sun Spalato, sve što mogu reći je da se osjećam puno lakše i imam vremena za svoje obaveze. Izuzetno su profesionalni i transparentni, a moja nekretnina svake sezone je puna te mi je puno lakše nego kada sam to sve morala sama odrađivati.  Preporučila bih svima koji ne žele imati dodatne brige za vrijeme ljeta, već opušteno uživati uz povjerenje Sun Spalata – kazala je Marija.

image
Ivan Ivanišević

Vlasnik Boris Miodrag, ponosan je dosadašnjim uspjehom agencije, a svake godine očekuje sve veći rast baze klijenata:

– Svi naši klijenti zadovoljni su uslugama agencije i kada jednom ostvare suradnju sa Sun Spalatom, više ne odustaju. Zaključili smo da je transparentno poslovanje i partnerski odnos ono što naši klijenti žele, a mi im to kao agencija u potpunosti omogućavamo. Kroz naš ‘Vlasnički portal’ u svakom trenutku imaju uvid u sve, a baš zato nam svake godine klijenti iznova ukazuju povjerenje. Na ovaj suvremeni način želimo omogućiti svakom klijentu ‘sezonu bez stresa’ tako da je sve što moraju, prepustiti se u ‘ruke’ naše agencije – zaključio je Miodrag.

image

Ivan Ivanišević

PREPORUČI I ZARADI 300 EURA

Osim ‘Vlasničkog portala’ koji omogućava transparentnost vlasnicima nekretina, Boris naglašava kako su razvili još jedan način poslovanja te svakoga tko im preporuči novog klijenta nagrađuju s 300 eura prozivije!

– Preporuke su uvijek dobrodošle. Zbog toga smo odlučili da svakoga tko nam preporuči novoga klijenta koji ostvari s nama suradnju nagrađujemo s 300 eura. Smatram da je to odlična prilika koja može biti svima od obostranog zadovoljstva pa pozivam sve koji mogu da nam preporučuju nove klijente – zaključio je Boris. 

Agencija upravlja s više od 100 jedinaca, a na Bookingu imaju ocjenu 9 (preko 2800 recenzija) što govori o izuzetnom kvalitetnom radu. 

Za sve one iznajmljivače koji žele "sezonu bez stresa"  i svoju nekretninu prepustiti u ruke profesionalaca, više informacija mogu dobiti na kontakt broj 021 770 013

ili katija@sunspalato.com

 

Sve kriterije i uvjete za vašu nekretninu možete pogledati na službenoj stranici sunspalato.hr 

 

Apartmani kriterij: Dvije ili više soba, luksuzno uređeni poželjno s dodatnim sadržajem.

Lokacija: Žnjan, Zenta, Firule, Bačvice, Centar – Varoš, Spinut, Meje.

Izvan Splita apartmani s više od pet jedinica.

 

Sobe kriteriji: Objekt s 4+ sobe. 

Lokacija: Žnjan, Zenta, Firule, Bačvice, Centar – Varoš, Spinut, Meje.

 

Vile kriteriji: 3+ soba i bazen

Lokacija: Jadranska obala i otoci.

 

Isti broj vrijedi i za preporuke! 

 

Agencija Sun Spalato garantira posvećenost svakom klijentu, a inovativan pristup i praćenje prihoda i rashoda u svakom trenutku dokazuje transparentnost i partnerski odnos.

Stoga, prepustite svoju nekretninu vrhunskim stručnjacima i bezbrižno uživajte u ljetu.

image
Ivan Ivanišević
image
Ivan Ivanišević
image
Ivan Ivanišević

 

Facebook                 WhatsApp                 Twitter                 Email                 Copy URL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2024 02:03