StoryEditorOCM
Dalmacijapriveden piroman

Ministar Božinović: Brzom operativom otkriven je krivac za požar u Krilu Jesenice; Riječ je o muškarcu s područja Omiša?

Piše H, PSD
8. rujna 2017. - 15:30
pozar_krilo1-070917.JPG

Policija je otkrila počinitelja kojeg sumnjiči da je podmetnuo požar u Krilu Jesenice, objavio je u petak na twitteru ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

"Glede požara koji je izbio u Krilu Jesenice brzom operativom otkrio se počinitelj koji je priveden u postaju“ napisao je ministar, dodajući da policija provodi kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno se saznaje da je riječ o muškarcu s područja Omiša.
 

 

Šumski požar je na području Krila Jesenice, istočno od Splita, buknuo u četvrtak navečer, a tijekom noći se nošen jakim vjetrom rasplamsao u smjeru Gornje Podstrane. Požar je stavljen pod nadzor, zahvaljujući kiši koja je u petak ujutro počela padati na području Krila Jesenica, Bajnica i Podstrane.

Prema podacima do 2. rujna, policija je izvršila kriminalistička istraživanja za 65 požara te 28 osumnjičenika predala pravosudnim tijelima. U međuvremenu, policija je osumnjičila još jednog muškarca da je izazvao požar sredinom srpnja, paleći roštilj pored svoje kuće u Gornjim Brelima.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:20