StoryEditorOCM
Dalmacijafoto-reportaža

Je li moguće da je danas prvi dan studenoga? Kupači na Žnjanu potvrdili da bablje ljeto još uvijek traje, evo kako Splićani guštaju u produženom vikendu

Piše L.L.
1. studenog 2019. - 17:44

Prizore koje je "ulovio" objektiv našeg fotoreportera na splitskoj plaži Žnjan, teško bi se moglo opisati kao uobičajene aktivnosti u studenome.

Na prvi pogled, vjerojatno bi malo tko pogodio da su ove fotografije snimljene prvog dana 11. mjeseca, odnosno na blagdan Svih svetih. Sunčano vrijeme, netipično za ovo doba godine, namamilo je Splićane da produženi vikend započnu gdje drugdje nego - uz more. 

Zatekli smo tako u điru prijateljice, parove s djecom, ali i nešto hrabrije pojedince koji su odlučili uskočiti u more i tako dokazati da ovo, prilično dugo, bablje ljeto još uvijek traje.

Iako su ih na plaži čekale jesenske čizme i nešto toplija odjeća od one koje nosimo u ljetnim danima, po snimljenim kadrovima čini se da je more jednako dobro, ako ne i bolje nego u srcu sezone.

Budući da Splićani još nisu imali priliku spremiti svoje kupaće kostime, ne treba čuditi da smo na Žnjanu zatekli i nekoliko dama koje su spremne stigle na plažu i iskoristile sunčeve zrake za "hvatanje" boje.

Vjerujemo kako je vrijeme oduševilo ne samo domaći svit nego i turiste, a kako se guštalo prvog dana produženog vikenda, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:47