Dubrovnikobjava na facebooku

Predsjednik Gradskog vijeća Dubrovnika 'poludio' zbog bankomata na Stradunu: Bojkotirajmo kupnju proizvoda 'Teta Violeta'!

Piše PSD
10. lipanj 2019. - 15:48
rgx time: 6.6041946411133E-5

Predsjednik Gradskog vijeća Dubrovnika Marko Potrebica objavio je u ponedjeljak na Facebooku status kojeg prenosimo u cijelosti:

Drage Dubrovkinje i Dubrovčani, poslovni subjekti i svi zaljubljenici u naš Grad pozivam vas bojkotiramo kupnju proizvoda iz palete Teta Violeta, vlasnika Petra Ćorluke. Gospodin Ćorluka kupio je na kantunu Straduna i ulice Zamanjina poslovni prostor (exbutiga Kraš Bonbonnière) te su prilikom obnove devastirana ulazna vrata i tradicionalni izlog te su ubačeni bankomati u izloge, a nakon što je Konzervatorski odjel izdao Rješenje o privremenoj obustavi radova s povratom u prethodno stanje isti nije vraćen u prvobitno stanje nego je u prostoru otvorena mjenjačnica.

Kako je na gospodin Ćorluka pokazao da ne poštuje integritet Grada i najljepše ulice na svijetu našega Straduna, ujedno je i poslao poruku da ne poštuje građane našega Grada. Stoga Vas pozivam da bojkotiramo kupnju proizvoda "Teta Violete" dok se izgled izloga i vrata ne vrati u prvobitno stanje, a navedeni prostor privede svrsi dostojnoj značaja i ugleda našega Straduna.

P.S. Osobno sam uvijek kupovao proizvode Violeta jer kupujući domaće potičem hrvatsku proizvodnju. Izgleda da sam pogriješio i da je gospodinu Ćorluki prevažna kuna više koju je dobio od mjenjačnice za razliku od one šarolike ponude koju je najavljivao, a sve je izgledalo tako dobro.

Dragi sugrađani pošaljimo poruku da naš Grad i naše emocije nisu na prodaju, bojkotirajmo kupnju proizvoda TETA VIOLETA do ispunjenja ovih zahtjeva.

 

 

#STRADUN#DUBROVNIK#BANKOMATI#MARKO POTREBICA