StoryEditor
Dubrovnikzajedno za ninu

Mladu Konavoku ozlijeđenu u prometnoj nesreći čeka skupa rehabilitacija; Do kraja godine trebat će joj pola milijuna kuna, njeni mještani pozivaju: Pomozimo joj!

Piše PSD
30. srpnja 2019. - 16:35
IMG_2042.JPG

U Konavlima je pokrenuta akcija 21-godišnju Mariju Nikoletu (Ninu) Đivanović koja je u travnju ove godine  u prometnoj nesreći koja se dogodila u Ljutoj u Konavlima ozljedila leđnu moždinu te se nalazi u Zagrebu na dugotrajnoj rehabilitaciji.

Dosadašnje liječenje i rehabilitacija financirani su sredstvima HZZO-a uz značajne troškove koje je snosila Ninina obitelj, a za nastavak oporavka samo do kraja 2019. godine očekuju se  ukupni troškovi u iznosu od 535.000,00 kuna  za što obitelj treba dodatnu financijsku pomoć.

U okviru programa 'Zajedno za Ninu' u nedjelju 4. kolovoza održava se akcija 'Trčimo za Ninu' kada će se u Cavtatu okupiti sportski klubovi i građani na utrci koja se organizira oko cavtatskoga rata kako bi poslali poruku zajedništva i podrške Nini i svim drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

U Pridvorju se 11. kolovoza održava program 'Plešemo za Ninu'. Domaćin događanja je  KUD Stjepan Radić, čiji je Nina dugogodišnji član, a u programu nastupaju još i KUD Čilipi i KUD Vlaho Bukovac – klapa Ragussavecchia.

Treći događaj programa 'Zajedno za Ninu' je koncert Crvene Jabuke koji će se održati 14. kolovoza na malonogometnom igralištu u Ljutoj.

Iz Organizacijskog odbora poručuju da je Nina cijelo ovo vrijeme potpuno svjesna situacije u kojoj se nalazi i puna optimizma, nade i volje za ustrajnu borbu koja joj predstoji kako bi njeno zdravstveno stanje što više  napredovalo, kako bi  završila fakultet i što samostalnije i kvalitetnije nastaviti život. Podržimo je da u ovome i ustraje, poručuju.

Organizacijski odbor ove inicijative okuplja predstavnike brojnih konavoskih udruga i organizacija uz snažnu podršku lokalne zajednice s ciljem prikupljanja financijskih donacija na Ninin račun za potrebe njenog lječenja i rehabilitacije.

Za ovu priliku je otvoren i Facebook profil Zajedno za Ninu te web stranica www.zajednozaninu.com.hr gdje će se moći pratiti najave i aktivnosti u okviru programa, informacije o tijeku Ninine rehabilitacije, ali i podaci za uplatu financijskih donacija.

Podaci za uplatu:

Žiro račun
Marija Nikoleta Đivanović (Nina)
HR1623400093112324772
sa posebnom naznakom "Darovanja za zdravstvene potrebe"
SWIFT: PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
OIB: 35223676954 (za poslovne subjekte)

#KONAVLE#MARIJA NIKOLETA đIVANOVIć#ZAJEDNO ZA NINU

Izdvojeno