Dalmacija Dubrovnik

Policija na nogama

Velika pljačka ispred zračne luke: dvojica muškaraca na motociklu presrela kombi s novcem i ukrala 100 tisuća eura!; Radi se o cjelokupnoj vikend zaradi aerodroma na Čilipima

Policija na nogama

Jutros oko 7.40 sati na platou Zračne luke Dubrovnik dogodila se pljačka novca u kojoj su, kako piše Dubrovački vjesnik, sudjelovala, prema prvim poznatim podacima, dvojica muškaraca na motociklu.

Kako je potvrđeno u PU dubrovačko-neretvanskoj, pljačkaši su oteli novac i motociklom se udaljili u nepoznatom smjeru, a potraga za njima i otetim plijenom intenzivno traje, kao i utvrđivanje svih ostalih za istragu relevantnih podataka.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o vikend utršku Zračne luke Dubrovnik koji je odnio netko dobro upoznat s detaljima prijenosa novca za potrebe aerodroma.

Dubrovački dnevnik doznaje kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa te da je ukradeno 100.000 eura keša. Na ovom slučaju, kako doznaju, rade gotovo svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Motociklisti su evidentno točno znali kad će se kombi u pratnji zaštitara pojaviti ispred upravne zgrade dubrovačkog aerodroma, te su ga presreli prije nego je odnio novac prema Dubrovniku, najvjerojatnije do FINA-e.

Istraga je u tijeku.

Naslovnica Dubrovnik