Dalmacija Dubrovnik

Neviđena bešćutnost

Cure sve strašnije informacije o vozaču koji je pregazio biciklista: pijan je usmrtio čovjeka i nije mu bilo prvi put, no jednom rečenicom uspio je dodatno šokirati i liječnike i policajce

 Neviđena bešćutnost

Nakon strašne nesreće u kojoj  je jučer, 16. svibnja oko 18,20 sati na državnoj cesti D-8, nedaleko Vidikovca smrtno stradao 66-godišnji biciklist, o vozaču (48) kamiona makarskih registracija koji je usmrtio muškarca cure sve šokantnije informacije.

Kako neslužbeno saznaje Dubrovački vijesnik, vozač kamiona je prilikom nesreće imao 1,18 promila alkohola u krvi, a to mu nije bila prva nesreća u kojoj je netko izgubio život.

Vozač kamiona koji je usmrtio bicikllista i pobjega bio je pijan, a ovo mu nije bila prva nesreća u kojoj je netko izgubio život

U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradao biciklist, pronađen vozač kamiona makarskih tablica koji je pobjegao s mjesta nesreće

Isti vozač je, piše Dubrovački vijesnik, 1994. godine u Karlovcu već imao prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, a u njegovom “prometnom dosjeu” su i podaci o sudjelovanju u još dvije nesreće u kojima je ozlijeđena po jedna osoba. 

Neviđena bešćutnost 48-godišnjaka, piše pak Dubrovački dnevnik, sablaznula je i djelatnike Dubrovačke bolnice u koju je doveden na vađenje krvi.

Naime, nakon stravične nesreće koju je uzrokovao, muškarac je doveden u bolnicu kako bi mu se izvadila krv i utvrdilo je li bio u alkoholiziranom stanju, no njega samog tragedija očito i nije previše potresla.

'Štooo, Hajduk je s Lokomotivom igrao samo jedan na prema jedan,' zapitao se pijani vozač  u bolnici, šokiravši i liječnike i policijske službenike koji su ga dopratili u bolnicu.

Danas u popodnevnim satima, okrivljeni bi trebao biti odveden pred sud koji će dalje odlučiti o daljnjim mjerama.

Naslovnica Dubrovnik