Dalmacija Dubrovnik

strašna nesreća

Dječak iz Župe dubrovačke pao s balkona, helikopterom hitno prevezen u Split; Unatoč teškim ozlijedama stanje mu je stabilno

strašna nesreća

Sedmogodišnji dječak iz Župe dubrovačke u srijedu navečer hitno je helikopterom prebačen u Klinički bolnički centar Split iz Opće bolnice Dubrovnik, kamo je zaprimljen s teškim ozljedama glave.

Županijski centar 112 Dubrovnik u srijedu u 21.20 na zahtjev Opće bolnice Dubrovnik organizirao je medicinski prijevoz helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva na relaciji Dubrovnik – Split.

- Sedmogodišnji dječak je s teškim ozljedama glave u pratnji liječnika prevezen na liječenje u Split. Radilo se o najtežim ozljedama glave, a u trenutku transporta nije postojala indikacija za operativno liječenje – rekao je ravnatelj dubrovačke Opće bolnice Marijo Bekić.

Prema neslužbenim informacijama, dječak je u Jedinici za intenzivno liječenje djece (JILD) KBC-a u Splitu, stanje mu je stabilno, skinut je s aparata i njegovo zdravstveno stanje je bolje.

Također, prema neslužbenim podacima, dječak je pao s balkona kuće u Župi dubrovačkoj i tako zadobio za život opasne ozljede.

Naslovnica Dubrovnik