Dalmacija Dubrovnik

pola ugostiteljima, pola trgovcima

Kućice na Stradunu osvanut će i ove zime, sviđalo se to Dubrovčanima ili ne - cijena i do 37.500 kn!

pola ugostiteljima, pola trgovcima

Kućice na Stradunu osvanut će i ove zime, sviđalo se to Dubrovčanima ili ne. "Sanitat" je raspisao javni poziv ugostiteljima i prodavačima. Lani je bilo 18 kućica, ove će ih godine biti 32. Od toga je 16 namijenjeno ugostiteljskoj, a 16 trgovačkoj djelatnosti. 

Kućice se daju u zakup za vrijeme od 18. studenoga 2016. godine do 8. siječnja 2017. godine. Zakup za ugostiteljsku kućicu iznosit će oko 37.500 kuna, za trgovačko-adventsku oko 5000 kuna, dok će za trgovačko-tradicijsku iznositi 12.500 kuna. Lani je zakup bio značajno manji – iznosio je oko 5000 kuna za jednu kućicu bilo koje namjene.

Bit će smještene na istom dijelu Straduna kao lani – od Onofrijeve fontane do Cele. Jedan ponuditelj može ostvariti pravo na zakup samo jedne kućice, stoji u javnom pozivu. 

Razmatrat će se samo ponude pristigle zaključno do danas, u petak 28. listopada, do 12 sati.

Povjerenstvo čine predsjednik Povjerenstva Blaž Pezo (HDZ), potpredsjednik Pero Vićan (DDS), voditelj komunalnih redara Pero Šimunović, pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje nekretninama Branka Vukić, Željko Raguž (DUSTRA), Esad Ćustović (nezavisni vijećnik), Mladen Gojun (SDP) i Vedran Kunica, direktor "Sanitata". 

Naslovnica Dubrovnik