Dubrovniksramota

Bivši voditelj krim policije s ekipom zatečen u krivolovu na Mljetu, a nakon što je uhvaćen, počeo se bahatiti; Neslužbeno se doznaje što su sve ulovili: vrsta i količina ribe, kao i podatak o vlasniku broda ukazuju na motiv

Piše PSD
ribarnica_ponuda9-060819

U Nacionalnom parku Mljet u krivolovu su uhvaćena trojica muškaraca. Zatečeni su jučer u jutarnjim satima u lovu na ribu, a jedan od trojice krivolovaca je L.M., policijski službenik i bivši voditelj kriminalističke policije PP Ston. 

Kako javlja Dubrovački dnevnik, nakon što su uhvaćeni u prekršaju, odbili su se legitimirati. To je napravio samo vlasnik brodice, no preostala dvojica nisu pa je pozvana policija. Neslužbeno se doznaje da se dvojc ni po dolasku policije nije pristao legitimirati pa ih je policija odlučila privesti.

Ekipa na plovilu, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, na to je odgovorila kako 'nemaju više goriva' pa zato ne mogu u policijsku postaju. Nakon toga su dotegljeni od Mljeta do Dubrovnika gdje su konačno odvedeni u postaju.

Navodno su među ulovom bili oborita škrpina, jastozi i hlapovi što je otvorilo pitanje namjene ulova, posebno ako se u obzir uzme kako je vlasnik plovila na kojem su zatečeni ujedno i vlasnik restorana. 

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske županije odgovorili su kako je kriminalističko istraživanje u tijeku nakon čega će biti poznato više službenih detalja. 

 

#MLJET#JASTOG#KRIVOLOV