StoryEditor
DubrovnikBRATSKA LJUBAV BEZ GRANICA

Ante Dragojević traži svoju sestru: Ime ti je bilo Ivana Dragojević, upravo si napunila 18 godina, bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili...

Piše D. B.
13. studenog 2019. - 10:37

Sretan ti rođendan, voli te braco. 12.11.2001 rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promijenjeno).
Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili.

Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imas 18 godina niko nam ne može zabraniti da se sretnemo.

Molim te, javi se svom bratu.
Molim dobre ljude da mi pomognu

Ovu sinoćnu Facebook objavu Ante Dragojevića, mladića koji živi u Grižanima pored Crikvenice, prenijele su u međuvremenu stotine građana.

Ante je, dakle, samo čekao da mu mlađa sestrica postane punoljetna, pa da je može na ovakav način potražiti. 

On je za lokalni dubrovački portal kazao da je sa svojih šest godina udomljen u udomiteljsku obitelj u vinodolskoj općini, te da je od svoje sestre stariji godinu dana.

Ante je, navedimo i to, ove godine sudjelovao u emisiji Supertalent. 

Kako smo doznali od pravnih stručnjaka iz sustava socijalne skrbi, budući da je postala punoljetna, Ivana ili kako se već sada zove (ako je promijenila ime) jedina ima pravo uvida u spis.

Na socijalnim radnicima iz dubrovačkog Centra za socijalnu skrb, koji je vjerojatno radio proces posvojenja, jest da poduzme daljnje korake: njihovi bi stručnjaci trebali kontaktirati Ivanu Dragojević i dalje je sve na njoj.

Držimo fige da se izgubljeni braco i sestrica nađu nakon godina razdvojenosti. 

 

#POSVOJENJE#ANTE DRAGOJEVIć#IVANA DRAGOJEVIć#BRAT TRAžI SESTRU#DOM MASLINA DUBROVNIK

Izdvojeno