StoryEditorOCM
Dalmacijauključite se

Dobri ljudi, pomozite mladom Anti Buliću iz Tugara: treba mu liječenje, pokažite dobro srce

Piše M.Dr.
9. srpnja 2017. - 21:46
ante-i-majka-768x1023 (1)

Potaknuti slučajem koji se može dogoditi svakome, a  u okviru humanitarnog projekta 'Humanost na djelu: Neka svaki more živ biti!, Savez za Poljica pokrenuo je humanitarnu akciju pod nazivom 'Poljica za Antino ozdravljenje' kako bi pomogli u nevolji jednoj peteročlanoj obitelji. Kako navode na svojim stranicama, riječ je Anti Buliću(21) iz Tugara.

Prije nešto više od godinu dana nesretnim slučajem poskliznuo se u mehaničarskoj radionici i pri padu teško ozlijedio glavu (fractura cranii et baseos cranii lateris dextri etc.).

Iako je od tada do danas mladić u stalnoj komi, njegova majka koja je morala, silom prilika dati i otkaz na poslu, da bi ga njegovala kaže:

-Ja san sritna da je moj Ante osta živ. Prije mi se ni pojubit ne bi da, a sad ga baren jubin trista puta na dan -kazala je.

Majčinu radost i optimizam, suprotno službenoj dijagnozi, potiče i sam Ante, koji sve vidi i čuje, i potvrđuje pogledima.

S višestrukim operativnim zahvatima iza sebe i svakodnevnim fizikalnim i drugim terapijama, koja uključuju botoksiranje mišića, prilagođeno hranjenje, konstantne vježbe, specijalističke preglede, bolničko liječenje, toplice... Ante malo po malo pokazuje diskretne znakove oporavka koji bude nadu u ozdravljenje.

Iako Anti ne fali ljubavi i pažnje isto se4 ne može reći za njihove financije, jer sve što Anti život znači ima cijenu koja mjesečno premašuje iznos njihovih ukupnih polugodišnjih prihoda.

-Da već dosad nije bilo pomoći dobri judi, u prvom redu mojih sumještana, moga san odavno sebi nataknit omču oko vrata -iskren je bio Antin otac, koji obitelj uzdržava ionako skromnom mirovinom, ali sad lišen mogućnosti dodatne zarade jer se u potpunosti posvetio sinu i njegovom ozdravljenju.

Apeliramo stoga ovim putem i mi, da pomognete obitelji uplatom odgovarajućeg novčanog iznosa srazmjerno  mogućnostima na tekući račun Antinog oca:


Primatelj:  Darijo Bulić, Tugare
IBAN:        HR1524020063205235457
Svrha:       Poljica za Antino ozdravljenje


(Napomena: u polje ‘svrha’, umjesto Poljica možete upisati naziv vašeg mjesta, ustanove, tvrtke ili jednostavno – za Antino ozdravljenje)

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:40