StoryEditorOCM
Dalmacijazahuktala se utrka za župana

Bulj odgovorio Bobanu: Dosta ste bojali tunele i lagali ljudima, niste u stanju ni most do Čiova dovršiti u roku

Piše PSD
29. svibnja 2017. - 23:42

Kandidat Mosta nezavisnih lista za župana Splitsko-dalmatinske županije osvrnuo se na izjavu kandidata HDZ-a Blaženka Bobana o ostvarivanju megaprojekata. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti::

Vidim da gospodin Boban obećava tunele i puste infrastrukturne "mega" projekte. 

Poručujem njemu i njegovima da su dosta bojali tunele i lagali ljudima. Nisu u stanju ni most do Čiova dovršiti u roku, a o Pelješkom mostu čije su gradilište slavno otvorili prvo prije 12 godina, a onda ponovno prije 10 godina, da ne pričamo, jer ispadaju smiješni.

Možete gospodo obećavati brda i doline, ali narod više ne vjeruje u te vaše budalaštine. U ovoj županiji vladate 25 godina i u tih 25 godina ste pokazali samo da ste nesposobni. 

Žalosno je slušati priče o megaprojetkima od ljudi koji su doveli županiju do ovakvoga stanja, koji su davali koncesije svojim gazdama. Ispada da će asfaltirati more od Splita do Brača!                                    

Boban niti moje amandmane nije podržao kada su u pitanju škole u Zagori, niti ravnomjeran razvoj cijele županije, niti se borio za sredstva koja su ukinuta u Dalmatinskoj zagori. 

Ukratko, nije podržao ništa ključno za ovu županiju, a zbog čega ja nisam digao ruku za proračun! 

Njegov jedini program kao zamjenskog kandidata za župana je zapošljavanje rodbine, a sve što je "mega" ovdje nisu projekti već on - mega lutka na mega daljinskom upravljaču iz Zagreba. #NE_ĆE_TE!   #DalmacijoVrimeJe“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:22