NAGRADNI NATJEČAJ

Ovoga ljeta budi u trendu: osmisli kratki slogan koji najbolje opisuje Dalmatinke i osvoji jednu od pet neodoljivih Galebovih haljina

Piše Tihana Marović
15. svibnja 2021. - 09:55

Kako bismo unijeli dašak osunčane Dalmacije u vašu garderobu, ovoga vikenda u suradnji s Galebom, organiziramo kreativni natječaj u kojem vas pozivamo da nam otkrijete po čemu su Dalmatinke jedinstvene. Petero najkreativnijih i najupućenijih u tajne dalmatinske žene, osvojit će jedinstvenu haljinu s Galebovim potpisom.

Galeb je obitelj koja već 70 godina stvara za obitelj – i zato se trudi za sve generacije osigurati samo najbolje; najbolje prirodne materijale od čega je pamuk na visokom prvom mjestu upleten u cjelokupni asortiman od donjeg rublja, spavaćeg asortimana te sezonskih kolekcija.

Ovoga ljeta Galeb je dizajnirao nove komade koji su klasični, a opet jedinstveni, izrađeni od pamuka i viskoze, prozračnih materijala koji su idealni za visoke ljetne temperature.

image
Galeb

U skladu s ljetom, haljine su namijenjene ženama koje drže do ležernosti i kvalitete. Uz tonove bijele, modre i crne boje, za one koji uz minimalistički stil vole i šarenilo, dodali su i jarke boje koje pršte optimizmom..

Izazov zaista nije težak. Sve što trebate je osmisliti slogan koji najbolje opisuje Dalmatinke. Dakle, potrebno je na našu e-mail adresu budislobodna@slobodnadalmacija.hr, napisati jednu rečenicu koja gađa u samu srž naših žena okupanih suncem i morem.

Naš kreativni natječaj traje cijeli vikend, do nedjelje navečer, završava točno u ponoć. Imena pet osoba koje će dobiti Galebovu haljinu objavljujemo u srijedu, u podne, na našem portalu.

Pravila ovog nagradnog natječaja možete pogledati na linku.

Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:36