GIVEAWAY

Budi nježna prema sebi, ali i prirodi. Provjeri znanje o održivom životu i osvoji raskošnu Elizabeth Arden White Tea kremu za tijelo

Piše Tihana Marović
1. svibnja 2021. - 20:18

Budući da Slobodna Dalmacija u 2021. na poseban način slavi žene, ovoga vikenda, na našem potportalu BudiSlobodna pripremili smo giveaway, i to na temu zelenog, zdravog i održivog životnog stila. Provjeri svoje znanje, otkrij nam kako ti doprinosiš okolišu i u našem giveawayu dajemo ti raskošnu Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily kremu za tijelo.

Omiljena kozmetika snažan je poticaj nježnost prema sebi, ali i okolini.

Ova jedinstvena mirisna linija nadahnuta je lakoćom i bezbrižnošću ispijanja šalice čaja. Pronađite trenutak za sebe i razmazite svoju kožu jednostavnom kremom za tijelo iz kolekcije Elizabeth Arden White Tea s nježnim mirisom bijelog čaja i svježinom đumbira.

Hidratizira kožu, daje svjež osjećaj i čini je baršunasto mekom. Prožima kožu tijela ugodnim i opuštajućim mirisom. Izvrsna je dopuna toaletnoj vodi Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily.

Naša pitanja zaista nisu teška, no dobro razmisli prije odgovaranja jer s jednog uređaja kvizu ćeš moći pristupiti samo jednom. Giveaway traje do nedjelje navečer, završava točno u ponoć. I ne zaboravi upisati e-mail adresu. Imena tri osobe koji će dobiti Elizabeth Arden White Tea kremu za tijelo objavljujemo u srijedu, u podne, na našem portalu.

Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:27