StoryEditorOCM
ArhivaIZBOR NAJBOLJEG OBITELJSKOG I MALOG HOTELA 2013. Hotel “Villa Marija”, Tučepi ****

Mjesto za aktivan odmor rekreativaca i sportaša

Piše PSD.
21. kolovoza 2013. - 21:54
Uneposrednoj blizini mora i jedne od najljepših i najveličanstvenijih jadranskih plaža dugoj tri kilometra smjestio se hotel “Villa Marija”.

U hotelu može odjednom boraviti sedamdeset osoba, koliko ima kreveta u luksuzno uređenim i klimatiziranim i ventiliranim sobama koje jamče iznimnu kvalitetu zraka, opremljenim svim tehnološkim blagodatima modernog hotelijerstva, do kojih se stiže ugodnom vožnjom panoramskim dizalom.

Na vrhu hotela nalazi se panoramska terasa s koje su izlasci i zalasci sunca najljepši. Odatle se pruža nezaboravan pogled na Gornje Tučepe i na staru i obnovljenu obiteljsku kuću “Šimića dvori” stapajući se u tri plavetnila: mora, planine i neba. Gosti hotela će se u “Villi Mariji” osjećati ugodno i domaće za vrijeme organiziranih dalmatinskih večeri uz glazbu, kad se peče riba, igraju buće ili beru masline i mandarine.

Vrsnoća brižljivo odnjegovanih vinskih sorti iz riznice hotelske taverne upotpunit će vrhunski doživljaj, jer to je i mjesto gdje je dokumentirana prošlost nazvana “Tučepi i povijest naše obitelji Šimić”. Izložene su fotografije i predmeti iz starih Tučepi, a jede se i pije onako kako su to radili naši stari.

Hotel “Villa Marija “ idealno je mjesto za aktivni odmor ciljanih skupina - sportaša profesionalaca ili pak rekerativaca, umirovljenika, raznih udruga, skupove i sl. osobito u jesenskom i zimskom razdoblju jer to omogućuju blagost mikroklime podneblja i široka lepeza usluga hotela.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:38