MARGARITA (INGA) DALBELLO

Mjesec je dana kako nas je napustila naša draga Inga. S poštovanjem, tugom i zahvalnošću za sva dobra kojima nas je cijeli život darivala od srca hvala. Svima koji su je poznavali toplo zahvaljujemo na poštovanju i pažnji koju su joj iskazivali za njenog života, a uz nas bili u trenucima naše tuge, izrazili usmene i pismene riječi utjehe i dostojanstveno je ispratili. Neka joj Gospodin udjeli mir u vječnom blaženstvu. Ožalošćena obitelj
Dana 24.VI. navršio se mjesec dana od kad nas je napustio naš neprežaljeni vođa našeg broda i otišao Ocu Nebeskom kamo ga je pozvao

FABIJAN ČOVIĆ

Iskreno zahvaljujemo svim dragim ljudima, rodbini i prijateljima koji su pružili ruku sućuti ili pismeno izrazili sućut. Hvala susjedima na pažnji koju su ukazali. Hvala svima koji su svojim prilozima dali za crkvu Sv. Ante, udrugu "Sunce" i cvijeće. Veliko hvala fra Petru Vrljičak koji se lijepim riječima oprostio od pokojnika. Veliko hvala klapi "Srdela", koja je dostojanstveno otpjevala Sv. Misu i sprovod. Hvala prijateljima iz Brnaza, Staševice, Grubina i Sarajeva koji su ga ispratili na vječni počinak. Dragi tata neizmjerno ti hvala za sve što si učinio za nas. Vječno će te voljeti tvoji sinovi i ćer. Mirno snivaj ljubavi moja i prijatelju moj, nek ti bude mirno more naš mornaru uvijek voljen, nikad zaboravljen. Tvoja supruga Kate i djeca Počivaj u miru Božjem!
Dana 24.VI.2019. navršava se mjesec dana od smrti našeg dragog supruga, oca i djeda

MATE MAJIĆ

Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i susjedima koji su nam usmenim i pismenim putem izrazili sućut te našeg pokojnika ispratili na počinak. Dragi oče, hvala ti na očinskoj ljubavi i kako si znao reći: " Ča je život vengo fantazija". Vole te supruga i kćeri s obiteljima.
Dana 24.VI.2019. godine navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustio naš voljeni

SLAVKO ŠIPIĆ

Duboko dirnuti pažnjom zahvaljujemo rodbini, prijateljima, svećenicima i časnim sestrama, koji su bili uz nas u teškim trenucima i ispratili našeg voljenog na vječni počinak. Zahvalna obitelj. Hvala ti na dobroti i očinskoj ljubavi kojom si nas grlio. Počivao u miru Božjem.