Dana 23.III.2019. navršava se tužnih mjesec dana kako se preselio u vječnost naš dragi

MARKO KRUŽIČEVIĆ

Teško je prihvatiti istinu da te nema među nama, ali ljubav i dobrota uvijek će živjeti u našim srcima, mislima i molitvama. Nedostaješ u svakom kutku našeg doma. Najiskrenije zahvaljujemo medicinskom osoblju KBC - Križine Split, župniku don Stanku; ostalim svećenicima: don Anti Čotiću, don Jakoslavu Baniću, bratu Damjanu Kružičeviću i don Ivanu Urliću; klapi Pasika, rodbini, kumovima, prijateljima i znancima na izrazima sućuti i dostojanstvenom ispraćaju. Sv. misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Mihovila u Zvečanjama 23.III.2019. u 16 sati. S tugom i ljubavlju zahvalna supruga i djeca s obiteljima. Neka te čuva dragi Bog i nebeski anđeli, do ponovnog susreta. Počivao u miru Božjem.
Dana 23.III.2019. prošlo je tužnih mjesec dana od smrti naše drage

KARMEN SVALINA

rođ. Gabrilo
Duboko dirnuti potporom i utjehom rodbine i prijatelja u našoj žalosti i boli toplo zahvaljujemo dr. Mihalju i medicinskim sestrama s Neurokirurgije KBC Firule, dr. Branki Petrić-Miše s Odjela onkologije KBC Firule. Zahvaljujemo dr. Radan i sestri Katici iz Ambulante Trilj. Posebna zahvala sestri Bjanki na velikoj pomoći i njezi naše drage Karmen. Hvala Upravi i kolegicama Conex trade Čaporice koji su nazočili posljednjem ispraćaju. Hvala don Stipi Ljubasu i don Zvonimiru Mijiću na toplim riječima kojim su je ispratili na vječni počinak. Hvala svima koji su nam pismenim i usmenim putem izrazili sućut. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Dana 25.III.2019. navršit će se mjesec dana otkad nas je napustila naša voljena

LINA SKROZA

Zahvaljujemo rodbini i prijateljima na podršci u teškim trenucima. Ožalošćena obitelj Sv. misa služit će se dana 24.III.2019. u 18 sati u crkvi Gospe od Otoka, Solin.
Dana 23.III. navršava se tužni mjesec dana od smrti naše drage majke, bake, svekrve i punice

MARIJA DUKA

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenutcima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i izrazili usmene ili pismene riječi utjehe i dostojanstveno ispratili našu dragu pokojnicu na vječni počinak. Majko naša, ostala je ogromna praznina i bol iza tebe ali i ponos što smo te imali. Vjerujemo da si pronašla vječni mir u domu Božjem. Tvoja djeca s obiteljima Počivaj u miru Božjem.