Dana 17.I.2019. navršava se tužan mjesec otkako nas je napustio naš voljeni

VINKO MARIČIĆ TUGA

Zahvaljujemo od srca svima koji su bili uz nas u najtežem trenutku i toplom riječju utjehe i molitvom ispratili našeg voljenog brata, strica i ujca u vječni život. Posebno hvala rodbini, prijateljima, susjedima, Gradu Solinu i D.V. Cvrčak. Čuvali te anđeli nebeski. Počivao u miru Božjem. Voli te tvoja obitelj.
Dana 20.I.2019. navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustio naš voljeni

MIRO JURIČIĆ

Duboko dirnuti iskazanom pažnjom i suosjećanjem u našoj neizmjernoj boli zahvaljujemo rodbini, našim i njegovim prijateljima, susjedima i znancima na dostojanstvenom ispraćaju našeg Mira i na svim usmenim i pismenim izrazima sućuti. Ostat ćeš zauvijek u našim srcima i mislima, ne damo te zaboravu. Misa zadušnica održati će se dana 18.I. 2019. u 8 sati u crkvi Sv. Mihovila, Proložac Donji. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
Dana 17.I.2019. navršava se tužni mjesec dana od smrti naše voljene

VESNA MALJKOVIĆ

U nemogućnosti da svima pojedinačno zahvalimo ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i njenim prijateljicama koji su nam usmeno ili pismeno izrazili sućut, ispratili našu voljenu Vesnu na vječni počinak i njen grob okitili cvijećem. Zahvaljujemo djelatnicima Hitnog prijema i odjela Pulmologije KBC Firule, a posebno dr. Dinu Ilaku i dr. Ivanu Škopljancu. Zahvalna obitelj Počivala u miru.