Dana 27.I.2020. navršilo se tužnih mjesec dana od kako si napustila ovozemaljski svijet i blago u Gospodinu otišla na neko bolje mjesto

PERA JUKIĆ

Zahvaljujemo se od srca svima koji su našu majku, baku, prabaku i šukunbaku ispratili na posljednje počivalište. Posebno i od srca još jedno veliko hvala Ani i Luki Domazet te cijelom osoblju Obiteljskog doma Domazet na svemu što su ove zadnje godine pružili našoj Peri. A ti mila naša bila si bogata jer si vjerovala u Boga, počivaj u miru kako si i zaslužila, a s nama ostaješ u mislima i molitvama svakodnevno. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Danas se navršava mjesec dana od prerane smrti našeg voljenog i nezaboravnog

VLATKO ROGULJ - VLAJA

Ovim putem najiskrenije zahvaljujemo rodbini, kumovima, prijateljima, motoristima, znancima i pripadnicima HV-a koji su ga ispratili na vječni počinak. Hvala za svaki stisak ruke i iskazanu sućut kojima ste pokazali koliko ste ga voljeli i poštivali. Iz dubine srca zahvaljujemo i Klapi Sinj koja je uveličala njegov posljednji ispraćaj. Teško je povjerovati da više nije s nama, ali osoba koju smo voljeli zauvijek će ostaviti trag u našim srcima... dio snova... dio nade... dio života... LJUBAV... Misa zadušnica služit će se 27. siječnja 2020. u 18 u Crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske. Zahvalne supruga Daša i kći Tatjana. Počivao u miru Božjem.
Dana 27.I.2020. godine navršava se mjesec dana od smrti voljenog supruga, oca i brata

FRANE BUĆAN

Dirnuti pažnjom, koja nam je iskazana u trenucima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i dostojanstveno ispratili našeg voljenog Franu. Preteška je spoznaja da više nisi s nama, ali živiš zauvijek u našim srcima. Volimo te. Supruga Marina, djeca Fabjan i Bruna, brat Ante s obitelji. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN