Sjećanje

SLAVKA ŠANGULIN

26.VIII. 2018. - 26.VIII.2019.
Navršila se tužna godina sjećanja na voljenu suprugu, majku i baku. Prohujalo vrijeme nije ublažilo tugu. Zauvijek si u našim mislima. Tvoji voljeni: Niko, Milan s obitelji i Senka s obitelji Sveta misa zadušnica služit će se u Crkvi Sv. Stošije u Biogradu na Moru 26.VIII.2019. u 8 sati.
Najdraži naš sine i braco

ANTE MLIKOTA

2007. - 2019
Sve ove godine brojimo tvojim nedostajanjem. Tvoji mama, tata i seka s obitelji. Do ponovnog susreta. Počivaj mirno u domu Gospodnjem.
Dana 23.VIII.2019. navršava se godina dana bez našeg voljenog

ANTE ŠOLIĆ

23.VIII.2018. - 23.VIII.2019.
Sjećanje na tebe bit će vječno. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.
Još jedna godina i sjećanje na našeg voljenog supruga, oca, svekra i didu

NIKOLA STANIĆ

23.VIII.2015. - 23.VIII.2019.
U srcima svih nas i dalje si vječna ljubav naša. Svaki naš san snivaš uvijek s nama s onim osmijehom u kutu tvojih usana. Volimo te ljubavi naša. Tvoji najmiliji Sv. misa služit će se 23.VIII.2019. u 17 sati u crkvi Sv. Križ - Rastovac. Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužna godina od kada nisi s nama

BOŽE GABRIĆ

pok. Bože 23.VIII.2018. -23.VIII.2019.
S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Tvoji majka Mara, brat Šimun, sestra Ljubica s obitelji, sestra Anđelka s obitelji Počivao u miru Božjem.
Mjesec dana iza nas je

NENAD ERCEG

Zahvaljujem ti se za svu ljubav koju si meni i svome sinu nesebično davao. U našim si srcima i molitvama. Nikad zbogom, samo doviđenja. Tvoja supruga Ivana i sin Lovre Počivaj u miru Božjem. Posebna zahvala rodbini i prijateljima.
Sjećanje

JOŠKO RUNJE

(PEKOS) 23.VIII.2017. - 23.VIII.2019.
Život je stao, sve se u trenu zaustavilo… Tvojim odlaskom razlila nam se tuga po duši i ništa više nije isto. Još uvijek te tražimo i neznamo se oprostiti od tebe, jer vjerujemo da si i dalje uz nas. Fališ neopisivo. Tvoji najmiliji Sv. misa zadušnica služit će se 23.VIII.2019. u 8 sati u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske i 25.VIII. u 9 sati u Karakašici. Počivao u miru Božjem.
Dana 23.VIII.2019. navršava se godina dana od kada nas je napustio naš voljeni

ANTE BULIĆ

pok. Marka
Zauvijek si u našim srcima, mislima i molitvama. Supruga Marija, djeca Marko, Ivanka s obitelji, Stipe s obitelji, Nediljko, Dragica, Mirjana s obitelji i Mateo s obitelji Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našu voljenu

MANDICA KRNIĆ

rođ. Carić
S vjerom u tvoje uskrsnuće stalno si s nama u našim molitvama, mislima i srcima. Tvoji: Josip, Lidija i Roko, Luka i Eta, Silva i Nikša Sv. misa za našu voljenu Mandicu služit će se u subotu, 24.VIII.2019. u 7.30 sati u katedrali Sv. Dujma.
Anđele naš, navršava se godina dana od našeg rastanka

BRANKO PODRUG

23.VIII.2018. - 23.VIII.2019.
Postoji nešto što nikada umrijeti neće, a to je ponos, ljubav i sjećanje na tebe. Zauvijek ćeš živjeti u nama u našoj radosti, tuzi, u svakom osmijehu i suzi. Bio si najbolji muž, tata i dida, s najljepšim osmijehom i iako ti ne vidimo oči i ne čujemo glas, osjećamo da si tu između nas. Čuvali te dobri anđeli, kao što si i ti nas čuvao. Tvoja Vjera, kćeri, zetovi i unuci Sveta misa služit će se u Bilicama 23.VIII.2019. u 19 sati.
Tužno i bolno sjećanje na našeg voljenog sina, brata i strica

ANTONIO MATKOVIĆ

10.VIII.1979. - 23.VIII.2016.
Dragi naš Antonio i nakon tri godine ništa se promjenilo nije. Najviše boli tvoja prekinuta mladost, nedovršena priča i zaustavljeni snovi. Sjećanje na tebe bolno je, vrijeme što prolazi tužno je. Majka Marija, otac Ivan i brat Josip s obitelji Misa za našeg Antonia služit će se u Splitu, 23.VIII.2019. (petak) u 18 sati u crkvi Klerikata pokraj heliodroma. Počivao u miru Božjem.
Prođe godina tuge i bola bez tebe najdraži naš

BOŽE (BOŠKO) GABRIĆ

2018. - 2019.
Živiš u našim mislima i srcima dajući nam tako snagu da nastavimo dalje. Nikada nećeš biti zaboravljen. Vole te tvoji najmiliji. Sv. misa zadušnica održat će se u petak 23.VIII.2019. u crkvi sv. Vida, Zelovo u 18 sati. Počivao u miru Božjem.
Prošla je tužna i bolna godina otkada te nema voljeni naš

STANKO ŠUNDOV

Beskrajno nam fališ dragi naš Stanko. Tvoje tete, tetci, rođaci i rodice.
IN MEMORIAM Povodom šezdesete obljetnice naše mature s tugom, ljubavlju, poštovanjem i zahvalnošću se sjećamo svih naših preminulih profesora

PETRA ALFIREVIĆA prof. MILANA ŠKRBIĆA prof. JURE ŽDERIĆA prof. LJUBICE ŠKRBIĆ prof. NIKOLE JERIĆA prof. JOSIPA STANOVIĆA prof. OGNJENA BARTULOVIĆA prof. Također s tugom i poštovanjem se sjećamo dragih, preminulih kolegica i kolega IVANA AJDUKA - ŠVAJCERA ANE BARTULOVIĆ MIRKA BJELIŠA DRAGE GRADCA IVANA HAJVAZA SLAVKA JAKIŠE MIRE KATAVIĆ MARIJE MEDAK IVA MIRKA IVANA MUSTAPIĆA ANTE MUŠANA JOSIPA SAVIČEVIĆA KREŠIMIRA ŠUNJIĆA EMINE ŠUTIĆ RAMIZE TIKVEŠA VLADIMIRA VEŽE MANDE VLADIMIR ŽARKA VULETIĆA Počivali u miru Božjem. MATURANTI GIMNAZIJE U PLOČAMA 1959. GODINE

KRISTINA BAKIĆ KELAVA

Unatoč godinama koje se broje od tvog preranog odlaska od nas - ti živiš u nama, u našim sjećanjima i molitvama. I tako će biti dok nas bude. Pokoj ti vječni! Za Kristinom tuguju: majka Ljubica, sestre: Marija Markanović s obitelji, s. Krešimira, braća: Ante, Luka, Milivoj, Dražan i Ivan s obiteljima te obitelj pokojnog brata Mate
Najteža godina

BRANKO PODRUG

2018. - 2019.
Suprug, otac, djed,... sve si bio. Teško je gledati a ne vidjeti te, slušati a ne čuti te... Što oko pogleda i ruka dotakne, podsjeća na tebe. Hvala ti za svu ljubav koju si nam nesebično davao. Znamo da nas i sada čuvaš kao što si to i činio. Neka te anđeli nebeski obgrle svojim krilima. Tvoji najmiliji Mirno nam snivaj sokole naš!

KRISTINA BAKIĆ KELAVA

23.VIII.2013. – 23.VIII. 2019.
Draga naša, toliko se toga dogodilo u nama i s nama u 6 godina otkako si preselila u vječnost. Zauvijek ostaješ u našim životima, mislima i grudima. Pamtimo tvoju dobrotu, brigu i ljubav. Sveta Misa za pokojnu Kristinu danas u 17.30 sati u crkvi Gospe od Siti u Strožancu. Pokoj vječni daruj joj Gospodine! Ožalošćeni: suprug Igor, djeca Marija i Ivo, svekar Ivo, svekrva Mara, djever Šime i zaova Silvana s obitelji
Dana 25.VIII. navršava se godina dana od smrti našeg voljenog supruga i oca

DAMIRA ŽDERE

Tvoje staze su zvijezdama prekrivene sada, ali tvoja ljubav i dalje je svijetlo i nada. Neka ti svaki komadić neba bude ispunjen ljubavlju i srećom što si je dao nama. Ako na nebu i zadnja ugasi se zvijezda, svemirom ipak neće zavladati tama jer ljubav što svijetli nikad nije sama. Tvoja supruga Maja, sinovi Ante i Josip, te kći Marita. Misa zadušnica služit će se u subotu, 24.VIII. u 8.30 u crkvi sv. Roka. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našu voljenu majku, suprugu, kćerku i sestru

SNEŽANA - ŽANA ŠIMIČIĆ

23.VIII.2013. - 23.VIII.2019.
Zauvijek si u našim srcima i mislima. Tvoji najmiliji
Dana 23.VIII.2019. navršava se 50 godina otkako nije više s nama naš voljeni suprug, otac i djed

IVAN JUKIĆ (IKICA)

23.VIII.1969. - 23.VIII.2019.
Neka te Gospodin čuva u svom zagrljaju, a mi ćemo u svojim srcima i molitvama. Tvoji supruga Senka, sinovi Boris i Dragan, kćer Mirjana sa svojim obiteljima Počivao u miru Božjem.
Tužno i bolno sjećanje na našu voljenu

DIANU SELJANOVSKI

21.VIII.2002. - 21.VIII.2019. studentica medicine u Splitu
Vječno živiš u našim srcima. Tvoji najmiliji: mama Jelka, tata Javor, sestre Sanja i Daria, zet Marko, nećakinje Andrea i Sara i nećak Luka Hvala svima koji te se sjećaju i posjećuju tvoj tihi dom.
Dragi naš

BOŠKO

Fališ nam puno… S ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Punica Anka, Silvana, Miro i Ante s obitelji Počivao u miru Božjem.
O trećoj obljetnici smrti našeg dragog supruga, oca, svekra i dida

PETRA MILINOVIĆA GIGE

23.VIII.2016. - 23.VIII.2019.
Ljubav i sjećanje ne blijede. Supruga Slavka i sin Branko s obitelji Počivao u miru Božjem.
Prošla je tužna godina bez tebe voljeni naš brate i sine

STANKO ŠUNDOV

21.VIII.1986. - 23.VIII.2018.
U srcu tuga, na grobu tišina, a u domu našem velika praznina. Ne vidim ti oči, ne čujem ti glas, ali osjećam da si tu uz nas. S ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Tvoji roditelji i sestra Počivao u miru Božjem. Misa zadušnica služit će se 23.VIII.2019. u 10.30 sati na Zlopolju.
Sjećanje

LEON MARKOVIĆ

Bio si i ostao poseban u našim životima. Vole te Tea, Ivan i teta Ivana. Čuvali te Anđeli.
Dana 22.VIII. navršava se tužna godina dana otkada nije više s nama voljeni otac, svekar, did, tetak

JOZO RUBIĆ (ČAMIĆ)

pok. Mije 1935. - 2018.
Svaki rastanak je težak, ali ovaj je jako bolan. Uvijek si u našim srcima i mislima i tu ćeš zauvijek ostati. Tvoji: kćer Jelica s obitelji, kćer Suzana, obitelj pokojnog brata Nede, obitelj pokojnog ujca Boškana Vilić, djeca pokojne tetke Mare u Nuštru i Vukovaru, obitelj pokojne svasti Matije i svasti Mile u Zagrebu, te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našeg anđela

JOSIP ZELJKO

22.VIII.2017. -22.VIII. 2019.
Pred tobom je bio život cijeli, ali anđeli su te sebi htjeli. Ni bol ni tugu vrijeme ne briše što ide dalje boli sve više. Voli te tetka Vesna, tetak Ante i rođak Drago Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na voljenog zeta

ŽELJKO STIPOVIĆ

Zauvijek ćeš ostati u našim mislima i srcima. Tvoji: punac Ante, punica Jelica, Ivanka, šura Ivica i Martea. Počivao u miru Božjem.
Dana 22.VIII.2019. navšava se tužna godina od rastanka s našom dragom

KATA TIČINOVIĆ

2018. - 2019.
Uvijek ćeš živjeti u našim srcima. Neka naše molitve budu uz tebe, a dragi Bog neka nagradi tvoju dobrotu. Tvoja obitelj Sv. misa zadušnica služit će se 22.VIII.2019. u 19 sati u crkvi Sv. Mihovila u Kostanju. Počivala u miru Božjem.
Dana 22.VIII.2019. navršava se tužna godina dana od prerane smrti našeg voljenog

ŽELJKO STIPOVIĆ

22.VIII.2018. - 22.VIII.2019.
S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Tvoje sestre Anita i Slavica s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Tužnih mjesec dana bez Tebe, voljena bako

MARICA ŠAKIĆ

1944. - 2019.
Hvala Ti za svu neizmjernu ljubav, dobrotu i sreću kojom si nas uvijek nesebično darivala. Čuvali Te svi dobri anđeli... Vole Te tvoji unuci Ivan, Mladenka i Magdalena.

JOSIP ZELJKO

22.VIII.2017. - 22.VIII.2019.
Dvije godine da je otišao sin i braco naš, s dahom vjetra prema Raju. Dok je koračao cestom ni slutio nije da ide prema kraju. Svoje blago lice podario mjesecu hladnom, onom ljetnom prvom... Ooo kada bi mogli reći pokoju riječ sinu i braci našem jedinom. ...Fališ... ...Naše sve... ...Neopisivo i nezamislivo... ...Uvijek i zauvijek... U svakoj si misli i molitvi. Volimo te! Mama, tata i seke U sjećanje na našeg Anđela služit će se sv. misa 24.VIII. (subota) u 17 sati u crkvi Presvetog Trojstva u Slivnu.
Prošla je tužna godina dana otkad nisi više s nama, draga tetka

MARIJA REJO

22.VIII.2018. – 22.VIII.2019.
S ljubavlju te se sjećamo, po dobru pamtimo i u srcu nosimo. Hvala ti za sve. Tvoji: Dragica i Ivan, Josip i Katarina s obiteljima Sveta misa zadušnica služit će se 25.VIII.2019. godine u 9 sati u crkvi sv. Jure u Maovicama. Počivala u miru Božjem.
Tužno sjećanje na našeg voljenog

IVAN VULETIĆ

22.VIII.2018. - 22. VIII.2019.
Hvala ti za dobrotu i ljubav koju si nam nesebično pružao. Hvala ti za svaki osmijeh, za svaku toplu riječ. Uvijek si u našim mislima i molitvama. Tvoji namiliji: supruga Ana, kćeri Manuela i Mihaela s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužna godina od smrti voljenog supruga, oca, djeda i pradjeda

ANTE KARDUM SOKOL

23.VIII.2018. - 23.VIII.2019.
S tugom i ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Hvala ti za svu ljubav i dobrotu koju si nam darovao. Tvoja supruga Mara i djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem. Sv. misa služit će se dana 23.VIII.2019. (petak) u 17 sati u crkvi Sv. Ivana i Jakova u Ramljanima.
Sjećanje na našeg najdražeg i jedinog

MIRKO BEŠKER - ELEZ

22.VIII.2003. - 22.VIII.2019.
Beskrajna je praznina ostala za tobom od tvog preranog odlaska ali ti si ostao zauvijek s nama u našim srcima i mislima. Vole te tvoji najmiliji. Počivao u miru Božjem.

LEON MARKOVIĆ

Anđele naš, godina je prošla, ali tuga je ista. Zauvijek si u našim srcima. Volimo te!!! Damir, Tea i Nika

LEON MARKOVIĆ

Jučer, danas i sutra, tuga je ista. S tugom dan počinje i završava. Čežnja si srca našeg, neopisivo i beskrajno nam fališ ljubavice mala. Vole te puno tvoj dida Zvone, baka Tanja i tetka Tina. Počivaj u miru Božjem, na krilima anđela.
Tužno sjećanje na našeg Anđela

JOSIP ZELJKO

22.VIII.2017. - 22.VIII.2019.
Zauvijek ćeš ostati radosni dio našeg srca, a onaj tužni nastojimo nositi svakim danom iznova. Volimo te sokole naš! Tvoji baba Marija i dida Zele

PETAR ŠOLIĆ

22.VIII.1999. - 22.VIII.2019.
Vrijeme koje prolazi ne donosi zaborav, već ljubav i sjećanje na tebe. Ostat ćeš voljen i nikad zaboravljen. Tvoja supruga Anka, sin Robert s obitelji, kćeri Dijana i Renata Šešo s obitelji Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužnih šest mjeseci od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac i djed

ZLATKO KLOBUČAR

22.II.2019. - 22.VIII.2019.
Uvijek si u našim mislima i molitvama. Fališ neizmjerno! Supruga Grozdana, kćeri Ivana, Anita i Jasna s obitelji Počivao u miru Božjem.
Sjećanje

LEON MARKOVIĆ

S ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Pradjed Stjepan, prababa Marija, ujak Mate, ujna Ana, Matea i Anamarija Čuvali te Anđeli.
Tužno sjećanje

PERA BLAŽEVIĆ

22.VIII.2010. - 22.VIII.2019.
Voljeni nikad ne umiru sve dok žive oni koji ih se sjećaju. Vole te zauvijek Davor, Tina i Luka. Počivala u miru Božjem.
Dana 22.VIII.2019. navršavaju se dvije godine otkad nas je napustila naša draga

MARICA KLARIĆ

rođ. Mladin žena Ante
Fališ nam... Fali nam tvoja ljubav, tvoja snaga, tvoja podrška... Suprug Ante, sin Mladen i kći Antica s obiteljima

DANICA MERĆEP

22.VIII.2014. - 22.VIII.2019.
I nakon pet godina ista praznina, tuga i lijepa sjećanja. S ljubavlju tvoja Sabina s obitelji.
Sjećanje na dragog oca

ANTE ŽIŽIĆ

Čavela 1922. - 1995.
22.VIII.2019. navršavaju se 24 godine od smrti mog neprežaljenog oca. Rado te se sjeća tvoj sin Anđelko s obitelji.
Sjećanje na voljenog supruga, oca i djeda

IVAN KILIĆ

22.VIII.2017. - 22.VIII.2019.
Hvala Ti za svu dobrotu, ljubav i sreću koju si nam pružao u životu. S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na Tebe. Neka Te čuvaju anđeli nebeski. Tvoja obitelj. Sveta misa zadušnica služit će se 22.VIII.2019. u 19 sati u crkvi sv. Frane u Imotskom. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje

IVICA TOLJ SIKI

2010. - 2019.
S ljubavlju koju smrt ne prekida i tugom koju vrijeme ne liječi ostaješ živjeti u našim srcima. Majka Dragica, sestre Senka, Lela, Elica i Anđela s obiteljima te brat Mića s obitelji Volimo te.
Sjećanje na voljenog

ŽELJKO STIPOVIĆ

22.VIII.2018. - 22.VIII.2019.
Prošla je godina, tuga u našim srcima je sve veća. Teško bez tebe dani prolaze. Hvala ti za dobrotu, ljubav i sreću koju si nam nesebično darivao. Tvoji najmiliji: supruga Vesna, kći Petra, sin Ante i majka Vera Počivao u miru Božjem.
Na spomen

BRANKO ĐULA

Ponosna sam što si bio dio mene, tužna što sam te rano izgubila ljubavi života mog. Živiš u molitvama i mislima svoje Make, Zvone i Inge s obiteljima. Veliko hvala od srca za sve. Sv. Misa služit će se 22.VIII. u 7.30 h u crkvi sv. Luke u Otoku.

ZDRAVKA ĐERĐA

1932. - 2018.
Ljubav ne prestaje odlaskom ni sjećanja vremenom. Čuvamo te u srcu i mislima. Tvoji: kćer Dražena, zet Frane, unučad Antonio i Matea Počivala u miru Božjem.
Tužno sjećanje na naše voljene

IVA GREPO

i

IVAN GREPO

Ne postoji zaborav, nego vječna ljubav! Vaši najmiliji Počivali u miru Božjem!
Tužno i bolno sjećanje na našu voljenu

DIANU SELJANOVSKI

21.VIII.2002. - 21.VIII.2019. studentica medicine u Splitu
Vječno živiš u našim srcima. Tvoji najmiliji: mama Jelka, tata Javor, seke Daria i Sanja, zet Frane, nećakinje Andrea i Sara Sv. misa služit će se u crkvi Gospe od Zdravlja na Brodarici 21.VIII. u 19 sati.
Sjećanje na našu voljenu majku, svekrvu i baku

PERA ČOVIĆ

20.V.1949. - 21.VII.2019.
Dan za danom prolazi, tuga iz srca ne odlazi, na grobu tišina, a u domu velika praznina. Ne vidimo ti osmijeh, ne čujemo ti glas, ali osjećamo da si tu pored nas. Kći Ivanka, sin Ante, nevista Kristina, unučad Bruno, Vedrana, Ana Marija, Nediljko, Petra i Ivan Karlo Počivala u miru Božjem.