StoryEditorOCM
Strani nogometPašalić bez trofeja

Nedavno sudio Hajduku, sad vatrogasac toliko ‘zapalio‘ trenera Juventusa da ga je natjerao na striptiz!

16. svibnja 2024. - 07:54

U finalu nogometnog Kupa Italije Juventus je u Rimu s 1:0 svladao Atalantu Marija Pašalića i osvojio trofej. Jedini pogodak na susretu djelo je srpskog napadača Dušana Vlahovića u 4. minuti. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić igrao je do 59. minute. Međutim, susret ćemo pamtiti i po nevjerojatnim scenama u završnici. Tada je u sudačkoj nadoknadi trener momčadi iz Torina Massimiliano Allegri (56) - izvodio striptiz.

Susret je sudio Fabio Maresca, arbitar iz Napulja, po zanimanju vatrogasac. Nedavno je Maresca sudio polufinalni kup okršaj Hajduka i Dinama na Poljudu (0:1). Tu je korektno odradio posao. Međutim, nakon ovog susreta vući će se repovi. Tijekom cijelog ogleda vidljivo je nezadovoljan suđenjem bio Allegri kao i cijela momčad Juventusa.

image

Fabio Maresca i kapetan Hajduka Lovre Kalinić
 

Vojko Bašić/Cropix

Allegri se nije mogao pomiriti s nekim odlukama. Prije svega prigovarao je nakon što je još jedan pogodak Vlahovića u 72. minuti poništen zbog navodnog milimetarskog zaleđa nakon dugog zasjedanja VAR-a i dvojbeno povučenih linija. Uz to "Stara dama" je tražila i kazneni udarac, a koji bi da je dosuđen, značio i drugi žuti karton za igrača Atalante Isaka Hiena.

Kada se činilo da će se sve koliko-toliko mirno privesti kraju u sudačkoj nadoknadi ponovno je podivljao Allegri nezadovoljan još jednom odlukom. Prigovarao je četvrtom sucu, skinuo i bacio sako. Maresca ga je u petoj minuti sudačke nadoknade isključio, ali onda je Allegri nastavio striptiz. Skinuo je i bacio na tlo i kravatu. Potom je počeo otkopčavati i košulju... Na oduševljenje navijača Juventusa na tribinama. Ipak, tu se i zaustavio. Nakon što je nešto navodno vikao i čelnicima svog kluba.

image
AFP

Ovim trijumfom ušao je Allegri u povijest kao prvi trener s pet osvojenih troefaj u Kupu Italije, sve s istim klubom. Allegriju je dodatnu nervozu vjerojatno prouzročilo to što mu je ovo vjerojatno bila i zadnja utakmica na klupi Juventusa pošto se sve glasnije špekulira kako će na kraju sezone doći do sporazumnog razlaza, makar ima još godinu dana ugovora s klubom.

image
AFP
image
AFP
image
AFP
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 00:23