StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZNAO JE POZIRATI

Ovako je izgledao Marko Purišić kao srednjoškolac! Sam se sprdao na račun svog stylinga: Bieber iz jeftinog dućana...

Piše SCENA SD
15. svibnja 2024. - 09:53

Baby Lasagnu večeras u 19 sati čeka njegov Umag! Vjerujemo da doček u Istri neće biti ništa manje spektakularan i emotivan od onoga u Zagrebu, dapače, trebao bi biti prisniji, posebniji.

Umažani koji poznaju Marka Purišića "oduvijek", što bi se reklo, sjećaju ga se iz svih faza njegovog glazbenog djelovanja i, shodno tome, pamte njegove različite stylinge, frizure...

U ovom trenutku on je najprepoznatljivije lice u Hrvatskoj, pa je zanimljivo vidjeti kako je izgledao u svojim tinejdžerskim ili srednjoškolskim danima, u ranim dvadesetima...

Medijski se već komentiralo kako je u jednoj fazi frizurom jako nalikovao popularnog Justina Biebera, što je ustvrdio i njegov brat u vrlo gledanom podcastu snimljenom prošle godine, što je Purišić tada komentirao riječima: "Aha, Justin Bieber iz jeftinog dućana...".

"Bilo mi je čudno što sam upao među rezerve, jer projekt se još nije u potpunosti razvio i imao sam 200 pogleda na YouTubeu. To da su nekog malenog i nepoznatog uzeli u obzir je zaista fascinantno! A ovo da me publika smatra glavnim favoritom... Ja ne znam što se događa? Meni je ovo sve čudno... Nikad nisam okusio ovako nešto. Možda mi kasnije sve ‘sjedne‘"... - komentirao je, prije nepuna tri mjeseca za Story, potpuno anonimni Baby Lasagna.

Jedan od zaštitnih znakova njegovog stylinga su i "šuplje" naušnice. Bio je vrlo ponosan kad ih je stavio...

image
AFP
image
Sander Koning/Afp
image

U društvu Zlate Muck u švedskom Malmou

Livio Andrijić/Cropix
image

Na ulicama Malmoa

Livio Andrijić/Cropix
image
Tomislav Krišto/Cropix
image
Jessica Gow/Afp
image
Tobias Schwarz/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 06:49