StoryEditorOCM
Showbizsplitski slavuj

Giuliano otkrio kakav je otac, dotaknuo se i svoje karijere: ‘Nisam nikada razmišljao o promjeni karijere, ali...‘

Piše SCENA SD
14. svibnja 2024. - 18:46

Iako je jedan od najpoznatijih pjevača u Hrvatskoj s impresivnom karijerom dugom više od 30 godina, Giuliano nije tipična estradna figura koju ćete često vidjeti na javnim događanjima. Za ovog splitskog glazbenika, prava oaza mira i sreće je njegov dom u Splitu, gdje živi sa svojom obitelji.

"U Zagreb dolazim isključivo poslovno, a moj život inače je u Splitu. Volim tišinu i mir i ne raditi ništa ako ne pjevam. Skuhati kavu, družiti se s obitelji i prijateljima. Moja obitelj je kao i svaka druga, nema tu neke velike razlike", dijeli Giuliano svoju intimnu svakodnevicu.

Giuliano je već 20 godina u sretnom braku sa suprugom Kristinom, a zajedno su podigli sina Marka. Njihova ključna filozofija odgoja je jednostavna, ali duboka. "Ako ga dosad nisam nečemu naučio, onda mi džabe sve u životu. Najbitnije mi je da bude iskren prema sebi i drugima i da se prema drugima ponaša onako kako bi on htio da se prema njemu ponaša. Neka bude iskren i vrijedan u životu, a ostalo će samo doći", ističe Giuliano, prenosi Story.

image
/Slobodna Dalmacija

Iako je Giuliano postigao izvanredan uspjeh u glazbenoj karijeri, on nije stran putovanju izvan svoje zone udobnosti. Pokušao je s drugim poslovima poput ugostiteljstva i voditeljstva, no glazba je uvijek ostala na prvom mjestu. "Nisam nikada razmišljao o promjeni karijere, ali volim u svoj posao implementirati i druge stvari kao što su radio, kazalište, film, bilo što. Imao sam i beach bar, volim ugostiteljstvo i svašta nešto volim probati, ali glazba je moja primarna djelatnost", otkriva Giuliano.

Iako su neki sugerirali da je mogao postići više u karijeri, Giuliano je potpuno zadovoljan svojim dosezima. "Ne bih ništa mijenjao jer ako je i moglo biti više, vjerojatno ne bi završilo ovako dobro kao što je sad", zaključuje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 21:34