StoryEditorOCM

Space party u Dalmalandu: Putovanje Kroz Galaksiju!

Piše PSD.
14. svibnja 2024. - 15:10

Pripremite se za avanturu života!

Ovog svibnja, pozivamo sve entuzijaste svemira u Dalmaland na nezaboravnu avanturu. Uronite u svijet gdje se fantastične vožnje, interaktivne aktivnosti i legendarni Transformeri spajaju za zabavu koja će vas ostaviti bez daha.

 

Vaša ulaznica za zvjezdane trenutke

Dalmaland otvara svoja vrata u 14:00, započinjući dan ispunjen muzikom, slatkišima i konfetama. Pripremite se za dan koji obiluje uzbuđenjem i nezaboravnim trenucima.

 

Susret s legendama: Šetnja s Transformerima

U 15:00 i 18:00, pridružite se Optimus Primeu i Bumblebeeju, ikonama svemira. Ovi visoki, impozantni junaci donose osjećaj filmske magije, spremni da vas oduševe svojom pojavom.

 

Najluđi svemirski tulumi

Ne propustite našu pjena party u 16:00. Prepustite se ritmu i osvježite se uz ples i zabavu!

 

Natjecanje u snazi: Budite heroj Dalmalanda

Izazovite sebe i svoje prijatelje na natjecanju u snazi u 16:30. Sa četiri kategorije za sve uzraste, najbolji očekuju sjajne nagrade.

 

Svemirske karaoke

Nakon dana punog adrenalina, opustite se i zabavite se uz karaoke u 18:30. Pjevajte omiljene hitove i zabavite publiku svojim talentom.

 

Tombola

Sudjelujte u našoj tomboli u 19:30 i osvojite sjajne nagrade. Svaki posjetitelj s ulaznicom ima priliku biti sretan dobitnik.

 

Dodatne atrakcije: Igre i Zabava

Od Carnival Games gdje možete osvojiti plišane medvjediće, do Games Halla s preko 90 arkadnih igara, očekuje vas zabava za sve generacije. Ne propustite ni  jedino 7D XD Dark Ride kino u Hrvatskoj za pravu svemirsku akciju!

 

Zahvala našem partneru: Erste Bank

Zahvaljujemo Erste Banci, našem partneru u avanturi, čija podrška čini ovaj događaj mogućim. Njihova predanost inovacijama i zajednici pomaže nam u stvaranju nezaboravnih iskustava za sve.

 

Pridružite nam se na Space Partyju u Dalmalandu i iskusite svemirsku avanturu koja će vas zauvijek promijeniti. Karte su već dostupne – osigurajte svoje mjesto danas i budite dio ovog spektakularnog događaja!

Neka vaša svemirska avantura započne!

image

Dalmaland Biograd

Matija Lipar
image

Dalmaland Biograd

Matija Lipar
image

Dalmaland Biograd

Matija Lipar
01. lipanj 2024 23:26