StoryEditorOCM
Zadar plusVIDEO x 2

"Novi James Bond" na Dugom otoku snimio reklamu za Armani i odsjeo u luksuznom hotelu

Piše Zadarski.hr
25. ožujka 2024. - 08:33

Aaron Taylor Johnson prošlog je ljeta s obitelji boravio u Villi Nai na Dugom otoku, jer se upravo tamo, u parku prirode Telašćica snimala nova reklama za Armanijev parfem Aqua di Gio, objavio je portal KultPlaveKamenice.

Iako je većina kadrova fokusirana na Aaronov besprijekorni torzo, atmosfera i detalji odlično su prikazali jedinstvenu atmosferu ljeta u mediteranskoj divljini po kojoj je poznat Dugi otok Villa Nai jedini je zaista luksuzni hotel na području od Zadra do Šibenika uključujući otoke, i jedan od vrlo rijetkih hrvatskih primjera luksuza potpuno uklopljenog u lokalnu prirodu. Pogledajte kako Dugi otok izgleda u viziji kuće Armani. 

Aaron Taylor Johnson, solidan i ambiciozan glumac, publici je poznat iz filmova Kraven the Hunter, Bullet Train i The King’s Man, ali mediji puno više prostora posvećuju njegovom braku s 24 godine starijom suprugom Sam Taylor Johnson. 

Aaron Taylor Johnson osobno to još ne želi potvrditi, ali vodeći američki mediji tvrde da će upravo on  naslijediti Daniela Craiga u franšizi o Jamesu Bondu. Pozivaju se pritom na izvore iz casting agencija koje traže novog Bonda i izvore u produkciji koji kažu da mu je uloga već formalno ponuđena, piše KultPlaveKamenice.

27. travanj 2024 11:44