StoryEditorOCM
ViralNOVI ŽIVOT

Pitbul lutalica obranio ženu koja je na ulici napadnuta nožem: zadobio je nekoliko uboda, proglasili su ga herojem

Piše M.P.
4. siječnja 2022. - 16:51

Bio je običan ulični pas kojem su se prolaznici sklanjali s puta sve do 2016. godine, kada je proglašen - herojem. Život mu se promijenio nakon što ga je stavio na kocku.

Dok je, kao i svakog dana, šetao Baldwinom u državi Georgia, pas lutalica vidio je muškarca kako se bori sa ženom. Kad je muškarac izvadio nož, pas je spasio ženu od teške ozljede i pritom zadobio pet uboda nožem.

image
Screenshot/YouTube

Većina pasa su divni zaštitnici koji mogu 'nanjušiti' prijetnju. Ovaj hrabri pas riskirao je svoj život zbog nepoznate osobe.

Već je bio izgubio puno krvi kad su stigli časnik i narednik. Narednik Timothy Clay nije mogao dopustiti da ugine. Znao je da mu moraju pomoći. Iako kasno, narednik Timothy Clay i policajac Daniel Seeley odveli su životinju u bolnicu. Sumnjali su da će preživjeti...

Opisali su kako je pas imao bijele desni zbog gubitka krvi. Prošao je operaciju i nakon toga mu je bilo bolje. Imao je divnu priču o uspjehu i nazvali su ga Hero (Heroj).

Dvije stvari u vezi ovog heroja posebno su dirnule narednika - njegova hrabrost i brz oporavak. Policajac Seeley poručio je kako cijeni sve koji su pomogli da ga se spasi.

image
Screenshot/YouTube

Obitelj Simpson je ovom pitbul terijeru dala stalni dom u Tennesseeju u rujnu 2016. godine. Na Facebooku su objavili da je posvojenje blagoslov i da je sve dobro.

Simpsonovi su, poučeni svojim iskustvom, zamolili ljude da usvoje napuštenog psa umjesto da kupuju štene.

07. svibanj 2024 21:52