StoryEditorOCM
SportNIJE NEGO

Zadrani na nogama, iz kluba oštro demantiraju: ‘Nismo glasali za registraciju Ciboninih igrača, ostali smo suzdržani...‘

Piše Sport SD
1. listopada 2023. - 14:08

O sudbini Cibone u Admiral Bet ABA ligi glasalo se u subotu, odnosno o tome hoće li vodstvo dopustiti registraciju Ciboninih igrača bez izlaznog pisma koje blokirao HKS. Pisalo se o tome kako je Ciboni to ipak omogućeno zahvaljujući omjeru od šest glasova za i pet protiv. Riječ je bila i o tome da je presudni glas za „spas” Cibone dao Zadar.

Međutim, Zadrani su tu vijest demantirali.

- Ponukani medijskim napisima o tome da je KK Zadar glasao za registraciju igrača KK Cibona u AdmiralBet ABA ligi bez izlaznog pisma, ili da je njegov glas na kraju presudio da Cibona može nastupati u punom sastavu, želimo izjaviti sljedeće: dana 29. rujna 2023. prilikom glasovanja članova ABA Liga j.t.d. o prijedlogu člana KK Cibona da se dopusti registracija trojice igrača za igranje u AdmiralBet ABA Ligi, za koja Hrvatski košarkaški savez nije proslijedio izlazna pisma, KK Zadar je ostao suzdržan od glasovanja, odnosno nije glasovao – poručili su iz Zadra.

01. lipanj 2024 03:11