StoryEditorOCM
SportSVE JE SPREMNO

Zadar na Stanovima dočekuje Zagoru; "Igramo protiv kvalitetne ekipe s nekoliko izuzetnih pojedinaca!"

Piše HNK Zadar
27. listopada 2023. - 11:42

U 11. kolu 3. NL-jug Zadar će na Stanovima ugostiti Zagoru. S bodom razlike, Zadar je trenutno na 4. mjestu, a Zagora na 2.

Prošle je sezone Zadar slavio na Stanovima (3:2), dok je na Borovištu bilo nerješeno (0-0).

Igramo protiv jedne kvalitetne ekipe sa par izuzetnih pojedinaca, tu su Gabrić, Krajina, Maretić, Blažević, 2 iskusna stopera bez obzira što imaju 22 godine. Bit će teško, no mi imamo jedan dobar niz, izuzev utakmice u Posedarju koja je bila u baš teškim, nenogometnim uvjetima, ali na dobrom smo putu. Na bod smo od prvog mjesta. Imamo mladu i energičnu ekipu i želimo nastaviti našim putem. Što više utakmica pobijediti, a što manje izgubiti, biti bolji svaku utakmicu, vrlo jednostavno. Pozivam i navijače, trebat će nam i podrška s obzirom da gosti sigurno dolaze sa svojim navijačima. Moramo odigrati najbolje što možemo da dobijemo utakmicu, a mogu garantirati da ćemo na terenu ostaviti sve što imamo. – rekao je trener Marin Oršulić.

Nakon poraza u Posedarju, želimo se vratiti na pobjedničke staze. Još je 5 kola pred nama i želimo polusezonu zaključiti kao jesenski prvaci. – kapetanski će Domagoj Muić.

Utakmica se igra s početkom u 15.00 sati, a prodaja ulaznica će početi sat vremena ranije na blagajni stadiona i to po cijeni od 4 eura.

‘Pašajice’ su na Stanovima uvijek dobrodošle, a po naputku PU Zadarske, gostujući navijači će biti smješteni na sjevernoj tribini.

08. svibanj 2024 14:16